tadej pretner wrote: Ne le idol za črnogledost, postajaš tudi moj idol za protislovja. Poglej, kaj počneš – razlagaš, da je vsak človek svet zase, v isti sapi pa tudi to, da so “babe” takšne in takšne. Praviš, da smo tule vsi ujeti v stereotipe, ampak po mojem v tej ujetosti prednjačiš sam.
Že oni hudo pametni Strelki sem zgoraj napisal…od kot izvira potreba po babjih scenarijih…Glej stari ni mi za pisat eno in isto ves čas…vglavnem bodite kar pač ste…zaradi mene lahko celi pobruhani okoli plazite…samo mene ne tlačite v svoje pobruhane okvirje…s tem nič ne želim imeti in me ne znanima.
tadej pretner wrote: Tud Tadej je že mal zarjavel in ni več tisto, kar je bil – zadnje čase po hribu pogosto hodi par ženskih nog.
V bistvu si v odlični kondiciji…samo malo si vljuden…No bog ti žegnaj te ženske noge…kakšne koli že so.
tadej pretner wrote: Če takole misliš, mi pa res ni jasno, kako da (še vedno) požiraš na kupe duhovnih knjig.
Ja sem prebral na kupe duhovnih knjig…da sem spoznal…da mi nič ne koristijo…odvisno so eno samo metanje peska v oči…razen zelo redkih izjem…Že kar nekaj časa ne berem duhovnih knjig…in tako bo tudi ostalo.
strelka wrote: Sploh ne …ampak …ugotoviš da ni problem v teh pijavčicah ampak v teb …ker se sploh zapletaš s takimi tipi…oz s takimi ženskami.
Torej ne moreš spremeinjata zdej druge , da bodo tko kot ti …ampak moraš ugotovit zakaj se ti ravno to dogaja ..kar ti ne maraš.
Ehh…nesreča ženska…hitro pokaže s prstom na moškega…moški je vedno kriv…bog se usmili…koliko takih babjih prstov sem že videl usmerjene v moške.
Ne bom jaz ničesar spreminjal ali sprejemal…ker mi tega ni treba…Nobena baba ne bo mene tlačila v svoje scenarije…ker Avatar reče…pa pa…najdi si druge copatke… …Vsaka manipulacija-taktiziranje-preračunavanje-nadzor-vsiljevanje…nad drugim človekom…omejuje-duši tako njega kot tebe.
Če ne dopostiš svobode sebi in drugim…nisi svobodna…nisi prosta…nemoreš svobodno dihati…ker se ves čas zapletaš.