Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kakšen bi moral biti Avatar Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar

Član

Katka wrote: Po temlem sodec se bojis zensk kt hudic kriza…Me pa res zanima, kako zgledajo babji scenariji, pa babja nezrelost……samo da bi ti pa f… dale samo zato, da bi bil tak kot me…fuj, jebemtis

Albert Einstein…bi se križal ob tem tvojem pisanju LOL …še dobro, da takrat ni bilo emanicipiranih babnic…ker verjetno ne bi izmozgal teorijo relativnosti … …A babji scenariji te zanimajo…no…izobražena emanicipirana mrha…ki misli kako je oh in ah…ima v svoji tikvi…scenarij idealnega moškega…tako vedno kadar se zaplete s katerim…mu vedno pod nos potisne spisek…idealnega moškega…torej kaj vse mora imeti in biti…v babji tikvi…pa že taktizira in preračunava…možne scenarije…s potencialnim žrebcem….no tako malo za pokušnjo…da ne boš slučajno postala emanicipirana… LOL

A ti meni nebi dala…pa tak fejst dedc sem…lepo bi strepetal na tebi…pa bi dobila trojčke…vsak bi bil druge barve…pa še film bi posneli…Samorastniki 2

Vidiš tam na šoli kjer Tadej uči…se babe mečejo za njim…Tadej pa se samo malo počoha

…potem pa hitro domov na svoj hrib…kjer babja noga ne stopi…stari si je skuso kaj je to baba…pa ve.. LOL LOL LOL

Grem zdaj…me čaka slastno kosilo…potem pa malo naokoli se razvajat…lep sončen dan je

Lepo je če deliš