Reply To: Kaj pa če bi šla malo gor?

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Kaj pa če bi šla malo gor? Reply To: Kaj pa če bi šla malo gor?

Katka
Član

joj, kaj pa jezikam, zdaj pa imam,hahaa…nobeni dedki in babice, jih ni vec…Kar se stevila tri tice, joj, kaksen ddv neki, vsi so mi bili na nek nacin zaupani in trudim se po svojih najboljsih moceh…pa kaj, ce mi vsak dan ne uspeva najboljs….samo moje malenkostno mnenje je, da velika vecina parov ni zrela za skupno zivljenje, za odgovornosti, ki jih druzina sama prinasa, da vecinoma moras , ko si stars, sebe postavljati na mesto za otroki, kljub temu pa ne pozabljati, da si…Saj ne bi rada posplosevala, da so vsi moski pozensceni, da se drzijo mame in jim ni ravno jasno ali so v zvezi z partnerico ali z mamo IN partnerico…Kar se pa denarja tice,ja, ne skacem po socialnih sluzbah, kt znam sama poskrbet yase in otroke, denar od oceta pa bi lahko iztozila, pa ga nocem, ker ce pac sam ne ve, da ga otroci rabijo…Ja, kt so se otroci sem bila mlada, zadeta in neumna pa se zdalec ne…In, lepo prosim, ne me povozt, kt sem tko hudimano ponosna, da mi zadeva uspeva brez smrdljivega denarja bivsega…Ja, pa mojih otrok ni skoda, da so bli vrzeni v ta svet…kt jih ucim, da svet ni samo v belo crni barvi, je tud v lepsih barvah…pa nocem za nobenim s prstom kazat, sem to prerasla…ja, imam pa svoje poglede in mnenje…

Lepo je če deliš