Reply To: Kaj pa če bi šla malo gor?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Kaj pa če bi šla malo gor? › Reply To: Kaj pa če bi šla malo gor?
Zepo…glej…če se skupaj spravita dva osebnostno zrela…torej pravi dedec in ženska ter se zavedata kaj pomeni ustvariti družino…da bosta imela odgovornost…pa denar bo treba imeti…pa topli udoben domek…medsebojno podporo…itd…bo stvar lepo tekla.
V večini primerov pa je tako v smislu biti ali ne biti…Ljudje, ki sebe komaj preživijo…potem pa si še breme otroka spravijo na glavo…Kakšen smisel ima celodnevno garanje za drobiž…kaj lahko sploh nudijo svojemo otroku…pride do preobremenitve…stresa…sledijo prepiri…očitanje krivde drug drugemu…itd…koliko tega sem videl in slišal…vključno z mojimi starši…to nikamor ne vodi…Potem se skregajo do konca in razidejo…Baba lahko toži za preživnino…ampak…kaj bodo vzeli siroteku, ki še sebe komaj preživi ???
Da veliko teh žensk sploh ni sposobno biti MATI…je seveda zgodba za sebe…isto velja za tipe…ne zna biti OČE…
Do spočetja otroka ponavadi prede zgolj skozi seks in ne namena biti starš…Tip babo napolni…baba pa prijamra…ja sem noseča…potem pa se za glavo držijo…Denarja seveda nimajo…mnogi še stanovanja ne…in kaj se zgodi…skačejo po socialnih službah…in seveda pri svojih starših…jezus pomagajte…tako še njih obremenijo.
Realno življenje ne pozna filozofskega kokodakanja…Tistim, ki to ni jasno…si bodo to hitro skusili na svoji koži…Škoda je le otrok…ki sami po sebi niso nič krivi…pač vrženi v ta svet.