Kakšen bi moral biti Avatar
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Kakšen bi moral biti Avatar
- This topic has 138 odgovorov, 14 glasov, and was last updated 14 years, 1 months nazaj by tadej pretner.
-
AvtorPrispevki
-
2. 10. 2010 ob 17:59 #5406tadej pretnerModerator
Tole je prenešeno iz teme 2012. Sem čutil potrebo, da imamo tudi na temle forumu tole temo.
lila wrote:
avatar, vidiš, spet me obsojaš. s čim sem si zaslužila, da misliš da sem tako slab človek?
ker očitno ne vrjameš da smo nekateri ljudje dobri po naravi, brez da zato hočemo nekaj v zameno. sicer te ne poznam, ampak zdi se mi, da nimaš nobenega zadovoljstva v življenju, ljudje pa te pogosto razočarajo. sicer ne maram nekega predvidevanja, ampak če ti lahko užališ mene, potem nimam slabe vesti.
Ne vem zakaj bi užalila nekoga, če mu zgolj poveš, kako ga doživljaš. Itak nas drugi doživljajo drugače, kot se vidimo sami. Avatarja na takle način tule bolj ali manj vsi doživljamo, s tem, da je tako zelo črnogled, to črnogledost pa izraža na tako zabaven način, da v njegovih postih pogostokrat prav uživam. Tisto zabaven je treba vzeti pogojno, kajti glede na to, kakšen je, občutka za ljudi itak nima, tako, da je zaradi njegovih postov pogosto kdo užaljen.
Drugač je mel pa tud derugačne faze – sem v enem trenutku že pomislil, da se mu lomi identiteta črnogledeža, pa mu je preklopilo nazaj.
Najboljš, da ga vzameš takšnega, kot pač je in skušaš najti Alan Fordovsko noto v njegovih postih, ter v njih preprosto uživati. Glede na to, da v resnici sploh ne obstaja ( – dolga zgodba), ga spremeniti itak ne moreš.tadej pretner 2010-10-03 09:20:31 3. 10. 2010 ob 1:40 #5419AVATARČlan3. 10. 2010 ob 9:23 #5424tadej pretnerModeratorAvatar, glede na to, da deluješ absolutno kot otok, ločen od vsega, te sprašujem po enem mnenju. Ravnokar sem bral eno komunikacijsko zadevo in naletel na misel: “Zdravi odnosi nas delajo zdrave, mirne in izpolnjene.”
Kaj si ti misliš o tem?3. 10. 2010 ob 15:15 #5433AVATARČlantadej pretner wrote: Zdravi odnosi nas delajo zdrave, mirne in izpolnjene.”Kaj si ti misliš o tem?
Nič…to misel je napisel nek človek…skozi svoje dojemanje.Teoretično sicer zveni smiselno…dejstvo pa je…da je realnost drugačna…Naprimer…nimam zdravih odnosov z ženskami…ker…bi me rade vključile v svoj babji scenarij…ki ga izražajo zavestno ali podzavestno…torej Avatar kot copatek…da o babji nezrelosti…ki je povrh vsega še močno pogojena z raznimi družbenimi stereotipi…sploh ne govorim.Nimam zdravih odnosov z večino ljudmi…ker…mi vsi pač niso vseč…ker…bi me radi izkoristili…ker…jaz tudi nisem vsem vseč…ker…človeška družba temelji že od nekdaj na tekmovanju-boju-čudnih stereotipov…ki jih rada vsiljuje drugim…ker…se ljudje zelo radi posvečajo sebi…razen kadar…druge vlačijo po zobeh…kar je neke vrste nacionalni šport…ITD…Ampak to tako sam veš…Tvoje vprašanje je na nek način…nesmiselno.A da sem otok ločen od vsega …Že od Maat foruma naprej in od začetka tega foruma…sem deležen predvsem babjih kritik ( pač babji forumi )…ki bi me rade nekako prilagodile svoji verziji dojemanja…pa mater Avatar ali Varuh…kakor hočete…pa bodi tak ko smo me-mi…daj no bodi…boš videl kako je fajn…pa ffukat ti bomo dale…in vse bo super… …pri tem pa nemorem mimo Tine Ogorevc…in njenega…bojim se te…tako te zaznavam… … …. ….Ljudje nekako steška dojamejo…da lahko s človekom živijo desetletja…pa še zmerom ga ne bodo poznali …ljudje smo si tako različni…da tudi pri skupinskem opazovanju …recimo…sončnega zahoda…vsak po svoje to doživlja…vsak človek je svet za sebe…neglede na teorijo ENOSTI,,,lahko izviraš iz enosti…ampak hkrati si delček za sebe…hodiš svojo pot…seveda je to moj pogled…in ga nobenemu ne vsiljujemStari…ljudje imajo že stežka zdrav odnos recimo kot par moški-ženska…kaj še le v celotnem družbenem smislu…Skozi prebiranje prejšnega in zdajšnega foruma…si zlahka opazil…kakšno sranje-probleme-iluzije-stereotipe-predsodke…itd…nosijo ljudje na forum…in jaz naj bi bil ločen otok…od česa le…???3. 10. 2010 ob 20:47 #5438KatkaČlanPo temlem sodec se bojis zensk kt hudic kriza…Me pa res zanima, kako zgledajo babji scenariji, pa babja nezrelost…Kar se pa vlacenja po zobeh in nacionalnega sporta tice se pa strinjam s teboj, ceprav vem, da te boli k…. a se ali se ne..Ljudje smo si razlicni, ja si dva nista ista, kar je tudi prav…je tako bolj pestro..Poznam pa vecino ljudi, katerih namen ni izkoriscanje…Govorim v svojem imenu…vsi se vcasih pocutimo kot popolnoma enakovredni del enosti….pa pride kdaj tudi tako da se cutimo popolnoma loceni…Ja, soncni zahod vidimo pa vsi istega, samo dojemamo ga drugace…samo da bi ti pa f… dale samo zato, da bi bil tak kot me…fuj, jebemtis
4. 10. 2010 ob 12:11 #5443AVATARČlanKatka wrote: Po temlem sodec se bojis zensk kt hudic kriza…Me pa res zanima, kako zgledajo babji scenariji, pa babja nezrelost……samo da bi ti pa f… dale samo zato, da bi bil tak kot me…fuj, jebemtis
Albert Einstein…bi se križal ob tem tvojem pisanju …še dobro, da takrat ni bilo emanicipiranih babnic…ker verjetno ne bi izmozgal teorijo relativnosti … …A babji scenariji te zanimajo…no…izobražena emanicipirana mrha…ki misli kako je oh in ah…ima v svoji tikvi…scenarij idealnega moškega…tako vedno kadar se zaplete s katerim…mu vedno pod nos potisne spisek…idealnega moškega…torej kaj vse mora imeti in biti…v babji tikvi…pa že taktizira in preračunava…možne scenarije…s potencialnim žrebcem….no tako malo za pokušnjo…da ne boš slučajno postala emanicipirana…A ti meni nebi dala…pa tak fejst dedc sem…lepo bi strepetal na tebi…pa bi dobila trojčke…vsak bi bil druge barve…pa še film bi posneli…Samorastniki 2Vidiš tam na šoli kjer Tadej uči…se babe mečejo za njim…Tadej pa se samo malo počoha…potem pa hitro domov na svoj hrib…kjer babja noga ne stopi…stari si je skuso kaj je to baba…pa ve..4. 10. 2010 ob 13:31 #5445KatkaČlanNe vem mogoce bi se pa Albert Einstein strinjal z menoj……al pa bi z mojo pomocjo izmozgal se kaksno boljs teorijo,….Preden se bos pa s katero zapletel, jo pa prej pobaraj, naj ti da spisek kaksen bi moral biti……Glede trojckov pa,hahhaa….ne rabim imet vsakega druge barve…ampak, nasmejal in polepsal pa si mi dan…sem ti hvalezna..Ej, ne vem ce te razumem prav…torej smo zenske kot plenilke, ki svoj plen izkoristijo za razplod , pocnejo z njim kar hocejo…no a vidis, kam pripelje moska potreba po ….uuuu, grozljivka,hahha…Ja, po kratkotrajnem razmisleku ti dam prav,…resi se, kdor se more…
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.