Bruno Groning

Prikaz 1 prispevka (od skupno 16)
  • Avtor
    Prispevki
    Shiva
    Član

Danes sem dobil letak FENOMEN Bruno Groning. Pravi še:”Neizceljivo ne obstaja, Bog je največji zdravnik!”

Vabilo na dan 10.10.2010 in 12.12.2010 v Art Odeon IZOLA
    Glede na to, da je to forum zdravilcev… kdo je Bruno Groning?
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Shiva wrote: Danes sem dobil letak FENOMEN Bruno Groning. Pravi še:”Neizceljivo ne obstaja, Bog je največji zdravnik!”

Vabilo na dan 10.10.2010 in 12.12.2010 v Art Odeon IZOLA
    Glede na to, da je to forum zdravilcev… kdo je Bruno Groning?

Na internetu boš našel čuda o njem, če me spomin ne vara, je tudi en film. Po mojem bo Strelka kaj gor naložila, zna – za razliko od mene – vsaj živ link gor dat. Zdravilec pač, Nemec, ki je imel – zanimivo – v povojni Nemčiji podobne težave z zakonom kot Franz Bardon, ki so ga v zaporu celo zastrupili.
    Drugač pa njegove privržence uvrščajo med sekte.
    Nisem se nikoli kaj dosti spuščal v njegove metode, ampak njegovi sledilci imajo pravzaprav za moje pojme malce nezdrav odnos do vsega skupaj, saj ne doživljajo Boga v sebi, ampak menijo, da jim predstavlja stik z Bogom Groning. Ampak tud kle je on sam katalizator – mislim, da sicer ne uporabljajo kakšnih posebnih tehnik, ampak človeka ufurajo v praznino.

Lepo je če deliš
    Shiva
    Član

Hvala. Pravzaprav me to tudi zanima, vaša osebna mnenja. Na netu je tega veliko in iskreno se mi niti ne da brat. Moja sodelavka prosi Brunota za poslovni uspeh. Zanimivo je za kaj vse ga lahko uporabiš.

Drugače pa tudi meni izgleda sektaško.
    Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Shiva wrote: Hvala. Pravzaprav me to tudi zanima, vaša osebna mnenja. Na netu je tega veliko in iskreno se mi niti ne da brat. Moja sodelavka prosi Brunota za poslovni uspeh. Zanimivo je za kaj vse ga lahko uporabiš.

Drugače pa tudi meni izgleda sektaško.

Ja, tole je zelo značilno – Bruno je seveda že zdavnaj mrtev (ne ljub se mi iskat, ampak po mojem vsaj 50 let), pa ga prosi za ozdravitev. Pri tem folku imea dejansko vlogo, kot kak krščanski svetnik ali celo Jezus.

Lepo je če deliš
    Katka
    Član

KAR PREJMETE

KAR SPREJMETE,TO IMATE
    V KOLIKOR VEDNO SPREJEMATE SAMO DOBRO
    SLABO PA PUSCATE OB STRANI
    POTEM IMATE VEDNO DOBRO
    Bruno
    Me je enkrat prijateljica prosila, ce grem z njo v skupnost Bruna v Ljubljani. Naj bi zdravil in pomagal ljudem z onostranstva.Vsaj kolikor mi je znano, deluje ta skupnost v razlicnih drzavah..Zgleda pa takole..najprej je uvod, pol nekaksna sprostitev, da se odpres ,in hkrati prosis za pomoc, kjer jo rabis…naj bo zdravje, sluzba, odnosi, itn..Najmocnejse je menda delovanje ob devetih zjutraj, ko se ljudje priklopijo…no, tako sem si jaz tolmacila , in ob tej uri se vsedes, umiris in v mislih energetsko priklopis in prosis…in sem pozabila, tud ob devetih zvecer…in pac prosis, kjer si zelis pomoci…Ta einstellen ali kot jaz pravim priklop deluje na principu….Clovek se odpre za sprejem bozje pomoci, sprejme jo vase…Ce te se kaj zanima, pa vprasaj…samo po vseh telih bukvah k jih imam, mu njegovi pristasi globoko zaupajo…ja, je nekaksen svetnik….Skozi dotok te moci se v telesu pricne proces ciscenja, ki se lahko izrazi tudi bolece, bolezen bo izciscena ven iz telesa. To je Bruno poimenoval Regelung…
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Hojla ..vedno pravim vera …premika gore.Heart
    Tukaj pa dva linka …
    prvi predstavlja delo , življenje ..njegovo posalnstvo., prelepa glasba …tudizkušnje ljudi
    http://www.help-and-healing-sessions.com/default.html

tale pa je v slovenskem jeziku…film.
    http://www.bruno-groening-film.org/sl_index.htm

Lepo je če deliš
    Anonimnež
    Nedejavno

a je kje ceu film?

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 16)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.