Reply To: stavka
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › stavka › Reply To: stavka
1. 10. 2010 ob 19:22
strelka
Participant
Vesna wrote:
me pa zanima Vesnino mnenje ..ko je rekla da je manipulacija , sem sama enakega mnenja..
Samo zanima me na koga je mislila…da manipulira na daljavo…Celotna situacija, tj. kriza, je tako mimo zdrave pameti, da človek lahko kar otipa, kako podtaknjene misli delujejo.Za nastanek krize je absolutno odgovorna svetovna finančna mafija. Saj so lastniki mednarodnih bank.Vlade posameznih držav so reševale krizo tako, da so “obubožanim” bankam lifrale na tone davkoplačevalskega denarja. Zato jim je za reševanje domačega gospodarstva enostavno zmanjkalo sredstev. In od istih bank, ki so jih vlade posredno nafilale, najemajo drage kredite.Vlade ne vedo, da so naredile kaj narobe. Ne vedo, da so le vzvod za pretok pošteno zasluženega denarja državljanov naravnost v roke lopovom. Niti ne vedo, zakaj ostajajo praznih rok in do vratu v dolgovih.Enako je z državljani. Čutijo, da je nekaj zelo narobe, ker rezultati poštenega dela sproti izpuhtijo v požrešnem kapitalizmu. Ne le to. Varčevalni ukrepi vlad posegajo v težko pridobljene socialne pravice. Teh ni kar za prodat, res ne. Toda ni dovolj denarja, ker z razpoložljivo kvoto se vsega ne da zagotoviti.Torej državljani zahtevajo od vlade, a vlada nima denarja, ker ga je nevede in nehote zlifrala lopovom direktno v naročje.Drug na drugega kažejo s prstom. Pa so dejansko oboji v istem zosu. Ne obračajo se na pravi naslov. Pa zakaj se tako enostavnih stvari ne da videti? Ker iz ozadja delujejo ljudje, podaniki sivih eminenc, ki vplivajo na razmišljanje množic. Oni želijo, da folk reagira na krizo z neredi. Ker delajo na tem, da bi vladali celemu svetu.Uporabljajo pregovor – razdeli in vladaj.David Icke veliko govori o tem.Naj ne nasedamo, pravi. Ker če nasedemo provokacijam, smo že njihovo orodje. Na miren način, ljubeče in prijazno se je za borit, ker konec koncev smo vsi na isti ladji, vsi eno. Torej dvig zavesti je edina pot ven iz vseh sort kriz, ki jih povzroča pohlep in nenasitnost ega.
Hvala ti za tole …
Ker v nulo pojasni od kod nastanek nizkovibracijskih polj…no jaz temu rečem bolj preprosto.
Ampak bistvo je enako.
strelka2010-10-01 19:24:58