Reply To: Kaj pa če bi šla malo gor?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Kaj pa če bi šla malo gor? › Reply To: Kaj pa če bi šla malo gor?
lenca, nč bat! od neposesanega in nezlikanega ni še nihče umrl. skrči si to, kar misliš, da bi morala nardit na minimum, se v miru vsaj za kratek čas poigraj z otrokom, kljub umazani posodi preberi kak odlomek vzpodbudne knjige…skratka, vzemi si time out. kot jaz čutim, nisi negativno nastrojena oseba in verjamem, da boš našla rešitev. ne vem, koliko je otrok star- a iz meseca v mesec je lažje, vsaj po mojih izkušnjah. in tudi moški si začuda zna sam zlikat srajco, ko jo rabi. in kosilo skuhat tudi. (vsaj naš, pa je črnogorec) ko si človek prizna situacijo in svoje občutke je že vsaj na pol poti. ne vem, koliko imaš časa za druženje s prijatelji- vzemi si ga, pa če za eno kavo! in si boš, vsakič bolj, spet všeč. tudi meni je kolegica tako svetovala, pa sem mislila, da bo šlo vse v maloro brez mene. a ko me ni, se čudežno uredi vse, kar v moji prisotnosti ni izvedljivo