Reply To: Pasja posla

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Pasja posla Reply To: Pasja posla

strelka
Participant

ANA wrote: O, Tadej je tudi postal pasji očka LOL . Lepo. V glavnem kot ti je že jasno, ima vsak pes svoje fore. Še posebej psi iz zavetišča potrebujejo malce več potrpljenja in časa, da se privadijo lastnika, sicer odvisno od kužeka, kaj je že vse prestal. Moram ti povedat, da imaš veliko srečo, da je Boštjan ( LOL ) tak kot je. Naša Katica ( LOL ) recimo, je dosti bolj “problematična”. Ko smo jo vzeli iz zavetišča je bilo revše prestrašeno, umazano, shirano….No z veliko dela in potrpljenja je danes prav vesela prijazna še vedno malce prestrašena kužika, ampak zlata in pridna. Ima sicer svoje fore, ampak kateri pes jih pa nima.
No hotla sem povedat, napisat, da tudi kastrinai psi ohranijo tisto nagonsko gonjenje. Naša je kastrirana, pa jo psi še vedno ovohavajo, jo probajo naskočit in to v vsakršnem obdobju, ali se gonijo ali ne. In tudi v času, ko se psice gonijo ( 1x spomladi in 1x jeseni ) je ravnotako čist blesava. Kr naprej bi bila zunaj, “tečna” je doma, kar neki cvili in skoz teži za na balkon..seveda, ker ji vse diši po dedcih…in zanimivo se takrat ful bolj giblje okoli mojga dedca LOL. Boštjan pa ima najbrž še lovski nagon in verjetno boš na to moral bit pozoren oz vzeti v zakup. Fino je, da si opozoril okoliške lovce, kajti oni res nimajo nobenih zadrškov za odstrel psa, še posebej, če jim plaši živali.
Pa velik sreče. Kužki iz zavetišča se večno hvaležni in 100x povrnejo vse “nevšečnosti” ki jih morda imaš z njimi. Všeč mi je tvoj način kako ravnaš z njim. Kar tako naprej, pa bosta lepo sodelovala.

Vuf Smile

no poglej ..kako so si različni …Big smile
naša sterilizirana psička ..pa ja, da jih oblaja , da se igrajo …smrčke povohajao …seveda psi takoj k riti neBig smile …ampak to jim absolutno ni zanimivo …Big smileTongue

sej nimajo sam ovčarji lovskega nagona …še hujši so labradorci…Embarrassed
tko da ..p spomladi no na poletje ..se naša sprehaja na povodcu …tko dolgem…

Lepo je če deliš