Reply To: Preseganje ega?
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Preseganje ega? › Reply To: Preseganje ega?

sam ta je pa dobra ..intelektualec pa intelektualni pristop …hm …moram mal poštudirat.
Drugač pa eno vprašanje ..kako človek ukroti jezo, ..npr. rečeno je da jo moraš prepustit skoz ..torej se prepustiš čustvom ..in eto ..mahneš enega na goflo ..ker tko čuteš…direkt iz trebuha … tist moment …in sprejet posledice…
No kot sem prebrala sedaj je jeza nizkovibracijsko polje , pa nihalo ..pa črni duhec ..torej kaj naj zdej naredim? Ampak je pa čustvo ..in to zloo močno…
V tistem momentu meditirat, al govorit pozitivne afirmacije ..al kaj …da bom visokovibracijsko polje…..
no pa še to …kot sem prebrala se tistim ki so nonstop v visokem vibracijskem polju to sploh ne dogaja…
al pač vklopet tud glavo …s tem mislim razum …in mal ukrotit to jezo …in pač povedat kaj te moti …npr . če lahko …včasih se to tud ne da…
drugač pa pač začet trenirat boks..npr. al pa se začet ukvarjat s kakšno tako zadevo šport…
no da ne bo kdo mislil da se zafrkavm . resno sem tole vprašala…
No pa še nekaj kaj je notranji opazovaleC ….intuicija , instinkt al kaj?
Pa aktivnost notranjega opazovalca…kaj to pomeni prepoznati svoje občutke ..?
Ker začuti jih rečmo notranji opazovalec ( občutki )…razloži da mu pa pomen razum.kaj bi to bilo, jih dešifrira…
Jp pa priznam ja ..me kar mal moti , ker imate tolko za povedati čez razum!
Za moj pojem sta oba pola enakovredna …nič ni boljš in nič ni slabš
Zato bi rada da mi mal to pojasnite zakaj je razum tko zanič ..ostalo pa tko fajn
No pa tega ne rabim ..da je za preštevanje stvari ..ker to že vem
Da potegnem črto temu mojemu čustvenemu izbruhu, zanima me kako naj človek reagira, ko se znajde v taki situaciji ..tisti trenutek, ne potem ko je npr doma
( govorim o jezi)
strelka2010-09-28 19:04:35