Reply To: Preseganje ega?
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Preseganje ega? › Reply To: Preseganje ega?
Brezo wrote:
Poleg osnovnih vprašanj: Kdo sem? Od kod prihajam? Kam sem namenjen?, se za namen preseganja ega vprašajmo še: Zakaj sem tu? Kaj počnem?In kakšni naj bi bili odgovori…
A je tukaj kdo, ki bi mal prosvetlil takega tupkota kot sem jaz…
hahahaha…….dragi naš človeček Brezo….hahahahahahaha…….evo jst sem samoetikirani norc……hahahahahaha…..pa ti bom po svojih norčevskih močeh pač odgovorila……sej koneckoncev, ne obstaja nekaj takega, kot je neumni odgovor…..ali pa tudi…….hahahahaha…kuker v smislu, evo, dragi Brezučk ti, tole zlatkova Rezka ti odgovori…….hahahahahaha…..hahahahahaha…….bom karseda kratka v odgovorih……hahahahaha……njet filozofija pa zgodbice…..hahahahahaha….hahahahaha…hahahaha…
1. kdo sem ???? si življenje
2. od kod prihajam ???? prihajaš iz življenja
3. kam sem namenjen ???? v smrt tega fizičnega telesa, ki pa je ponovno življenje, ampak njet več v tem telesu
4. zakaj sem tu ???? da spoznaš, da si življenje
5. kaj počnem ???? dokler ne spoznaš, da si življenje, pač životariš, se preživljaš……misliš, da živiš…..
hahahaha……en visokofrekvenčni objem vsem egojebam…..hahahahaha…..
….objemam vse, ploskam vsem nam, pa režanje je tut namenjeno vsem nam, kuker v smislu visoke frekvence…..hahahahahahaha…….ma, ja norc, kt norc….hahahaha….vaša vdana Rezi
…..hahahaha….hahahahhahaha……