Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Aloha…..

hahahahaha………prou lepo ga dežuva, tk, da lih neki pospravljam, dobim namreč obiske……hahahahaha……a, zdej, če nebi dobila obiskov, pa nebi pospravila……hja, nevem……čist komod, da še ne…….nevem……..jih pač dobim in to je moja realnost…….hahahahaha…….no, ja in prou veselo pospravljam in padeta iz knjig dva listka…….hahahahaha……..pa na njih piše…….hahahahaha……..

prvi listek……..:::: Če povprečnemu človeku vzamete njegovo življensko laž, ste mu hkrati vzeli tudi njegovo življensko srečo……….hahhahahahaha…….

pa drugi listek…….:::::::: Razblinite svoje želje in dosegli boste duševni mir, povečajte svoje želje in pristali boste v norišnici………….hahahahahaha……..

Sej, kdo je zdej to napisu, nevem…….hahahahaha…….ma, ja, marsikej je napisano in razloženo in kuker razumemo, sam fora je v tem, kako mi to, kar razumemo v življenju tut živimo, kajti življenje je duhovnost…..kako mi živimo, kar v razumu pač razumemo……in, če naprimer razumemo, da je vse zelo zakomplicirano, pač živimo zakomplicirano……v nebulizmu je vse zlo preprosto………hahahahaha…….v nebulizmu je najvažnejše stanje, ki ga človek hoče dosegati, da je to kar misli, govori in dela usklajeno…..hahahahaha…….misli so usklajene z besedami in dejanji…….hahahaha…….njet guna, neki mislem, drugo govorim in tretje delam…….hahahahaha……..njet, to je je potrebno uskladiti in kako še tanarboljš sam človek najde pot, seveda če hoče……ampak, ta pot pač vodi skozi samospoznavanje, se pravi, da človeka zanima zakaj nekaj misli, drugo govori in tretje dela…….hahahaha……in hoče spoznati svoje miselne konstrukte in svoje čustvene investicije……hahahahaha…….kam jih je investiral in zaradi katerih prepričanj…….hahahaha……..in, če naleti na strah, ki si ga razlaga tako, da, če bo živel nepogojeno, da bo pol vse, kar se je naučil pozabil in bo uničeno in, da mu bo pol vseeno al mu bo kdo odsekal glavo al pa nogo…….hahahahahaha…….bi se jst, kot norc mal zamislila, kajti ta miselni koncept pač temelji na strahu…….in pri tem miselnem konceptu človek čist pozabi, da je vse energija, vibracije…..torej energija strahu privlači strah……..sej, kle ni potrebno prou velik ozadja in odspredja vedet v razumu da je človeku jasno, kaj privlači…..človek privlači take dogodke, kakršno energetsko stanje ima sam…….hahahahahahaha……..tk, da mislim, da sem že enkrat napisala, da je spontana, resnična sreča izven misli in, da je to modrost prvinske narave…….hahahahaha……sej tele zadnje stavke se nisem jst spomnila…..hahahahaha…..njet……ti dve misli je napisal Tonny Samara……hahahaha….hvala Tonny…..sej na njegovi delavnici še nisem bla, jst sem ga sam enkrat srečala, k sem pila pivo, pa se je prsedu, pa sva mal klepetala in mi je daroval svoj izvod knjige s svojim podpisom in z besedami…..sej nisem do zdej vedu, zakaj sem že zjutraj podpisu en izvod knjige, evo, zdej vem in ti z veseljem podarjam knjigo………hahahahaha….hvala Tonny………hahahahahaha……

Ejga, vsem nam skupi želim prijetno soboto in seveda vam želim visoke frekvence……hahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš