Reply To: Preseganje ega?

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Preseganje ega? Reply To: Preseganje ega?

zofija
Član

AVATAR wrote: Irena…midva se zelo razlikujeva…ti si duhovnež…Meni pa ima duhovnost in Bog negativen prizvok.

Ko sem preletel tvoj post…sem nekako odločil…da mojega bistva sploh ne bom iskal…naj samo najde pot do mene…ali pa naj ga kurc gleda.

Ljudje po navadi v globoki starosti obžaljujejo da si niso več privoščili…več zaužili…več živeli… …No saj dobro veste kaj vam želim povedati.

Ja, vem, da tale post ni name naslovljen ampak ti moram tolele duhovno zjamratiWink in sicer, jaz mislim, da ne glede kake predstave ima kdo o sebi ali pa o svetu, da smo vse in vsi duhovni, pa pol tudi, če ima duhovnost, Bog, ljubezen, sreča….za koga negativni prizvok, tud uredu, vsak gre pač svojo pot, sam se mi pa zdi, da ozadje tega pa je duhovnost oz. človek sam….., ker naš “sistem” zanikovanja je tako močan in razvejan, da postane nadvse zapleten. So resnice, ki prikrivajo laži, in laži, ki prekrivajo resnice, uf, uf,uf, kolk dela nas čaka, da ko bomo stari ne bomo ničesar obžalovali. Kar ni resnično ne more preživeti dvomov, resnica jih pa vselej preživi, se mi zdi, da imamo zato tudi besedo Resnica in besedo Laž, pa tud na iluzije ne smemo pozabiti. Ker kar je resnica je resnično, pa naj si verjamemo ali pa tudi ne……preživelo bo samo to, kar je resnično in to velja tudi za tvojo, mojo predstavo, ki jo imamo o sebi…..

Nič čakat Avatar in hitro srečko kupiti, pa saj veš, da gora ni prišla k Mohammedu, je le on moral k goriSmile
Lepo je če deliš