Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Aloha….aloha…..aloha…..

sem mal manjkala……..hahahaha……no, ja s foruma……..hahahaha….sem bla v petek povabljena v eno družbo, ki je že kar dolg časa nism vidla…….pa so mel piknik…..pa jst tud cajt…..in sem ga šla po domače povedat mal žurat……hahahaha……kuker piknik varjanta in pol je blo tolk fajn, da sem kar vikend paket vzela…sej veste večerjo z zajtrkom…pa še enkrat, k je blo tko fajn…….hahahahaha……..matr mi je pasal plesat……….tipo ma namreč fullll občutek za filing…..hahahahaha…..mislem za muzko………no, ja men zmeri paše plesat, če mi je muzka všeč, drgač pa itak plešem tut k kuham……hahahahaha……..pa v vsaki zvrsti muzke lohka najdem kvaliteto…….men je fullll zvrsti muzke všeč…….hahahahaha….matr je fajn plesat………hahahahahaha

Pa sva s pesjanarjem domu pršla….pa je spet fajn…..matr, vrtnice majo tko lepe cvetova, da jemlje dih…….pa tut slak mam zlo lep, kuker je vzpenjalka z lepimi mogočnimi zelenimi listi in zdej ima lepo vijolično modre cvetove, pa kuker mal purple v cvetu…..matr so lepi..pa tele sončnice so čist nore……pa teli party paradajzki so res čist polni…….pa solatka, pa redkvica, pa motovilc je pokukal iz zemlje…….edino od špinače, ki sem jo posjala ni duha in sluha…….hahahaha……jo bom še enkrat, seveda na drug konc vrta, marbit ni bil taprav plac…….no, ja vsekakor bom mela lih prou zimske zelenjave in seveda zgodi spomlad tudi…….hvala, hvala………….hahahahaha……

Sem tut po forumu mal posrfala in se narežala……hahahahah…….matr je fletno tole srfanje…….hahahaha….pa naš Avatar se je spet mal javu……..hahahahahaha…..ja, kolk pa lušten…….hahahahaha……tole duhovno žlobudranje je pa skoz bolš…..hahahahaha……..pa prav Avatar, da je tanajboljš enga dobrga dedca najdet, pa se dol dat……hahahahaha…….hja, sej tole je včasih tut laufal, kuker doldajanje…….hahahaha……..hja, včasih je tut socializem laufal…..hahahahaha…….ni, da ni, da je včasih marsikej laufal…..hahahahaha……pa tut opravičevanja, kuker nimam cajta, pa se mi ne da, pa te stvari je včasih pr men laufal…….hahahahaha…….sej pravm, ni, da ni, da je vse laufal……hahahaha…….matr je fajn ane……hahahahaha….življenje prihaja iz življenja….hahahahaha……..sam men dons ni dost fizična privlačnost…….hahahahaha…….dons mi je jasno, da je vse energija…..hahahaha…..pa je men energija tanajbolj pomembna……hahahahahaa……sem pač en norc, ki je uflikan na energijo……kuker vampirji na kri……..hahahahaha…….notranja energija človeka je za mene vse, kar šteje……hahahaha…….proti tej energiji še spolna sla ne more čez……hahahahaha……sam, če sta pa dva skupi, k imata fulll velik notranje energije…….se pravi zbrano pozornost v tukaj in zdaj……..hmmmm, to zna bit pa zlo zanimivo, tak sex pa zna bit nadsex, prouzaprou celo potovanje……….hahahahaha….ma, ja tole moje duhovno duhovno žlubedranje…….hahahahaha…….ma, sej je fajn mal brat ane………hahahahahahaha

Hja, tale naš razum je da best………se pravi, ko nekaj kao štekamo v razumu razumemo…..aj prou…….hahahahaha…….ampak, a je to že razumevanje ???????……..hmm…..po moje njet…..recimo, da jst nekaj preberem in mi je razumljeno ampak nimam pa še razumevanja……..hahahaha…..kuker naprimer definicije in lepe misli…….hahahaha…..al pa afirmacije……al pa miselni vzorci, al pa odvisnosti……sej na razumu mi marsikaj razumemo, zato imamo razum…….hahahaha……..sam razumevanje pa lahko pride šele s prakso, pa še to kasneje…….hahahaha…..mal z zamikom…..hahaha…..zato pa imamo linearni čas……hahahaha…….recimo, če grem jst zdej na tečaj avtomehanstva……hahahaha……by the way, sem nardila v socializmu tut izpit za težko gradbeno mehanizacijo, kuker bagerji, pa te stvari…..hahahahaha……no, ja, sej sem tipkarski tečaj tut delala…..hahahaha……ma, ni, da ni…..hahahaha……sem hotla rečt, da, če grem zdele na kakšno delavnico avtomehanstva in imamo teorijo, jst lahko čist zastopm tale štirtakten motor, pa dvatakten, kako delujeta, kako sta sestavljena, pa te stvari……ampka razumevanje za teorijo bom pa dobila s prakso….se pravi, ko bom v živo rastavila in sestavila mašino bom šele dobila razumevanje, za delovanje mašine in, ko bom avto dalj časa vozila in ga popravljala bom imela razumevanje tut za druge avtomobile……..se pravi, da razum obvlada terijo, potem je pa praksa važna, da pride do razumevanja znanja……..hahahaha…..tk nekak jst kot norc mislem okol naših miselnih in vedenjskih vzorcev, odvisnosti, pa te stvari…….tk, da razumevanje za delovanje vsakega izmed nas pride šele, ko se človek spusti v svoje delovanje in rekapitulira, se zasleduje, kajti čist vsak izmed nas je pod vplivom kolektivne energije, šele potem, ko to prepozna, ozavesti, sprejme……to pa meni pomeni, ne, da nekje samo prebereš nekaj, ampak, da vse te energije tut pri sebi poiščeš…..se pravi samospoznavanje in, če je samospoznavanje pride tutdi do samospoznanja, to pa men pomeni, da nisem več vpeta v kolektivno energijo in ne zato, ker nočem…..hahahaha…..ampak zato, ker sem jo pri sebi iskala, jo podoživela, sprejela……in seveda sem iskala vse take stvari, dogodke, prepričanja……ki so mi pač šli na živce, kjer sem ponavadi ven padla, al pa doživljala cunamije jeze, besa…..hvalisanja…..hahahahaahaha…….zaljubljenosti……hahahaha….ni, da ni, da smo si podobni…….hahahahahaha…….tk, da razumevanje pride vedno kasneje, najprej mora človek nekaj dati……a kva?????’………tanajboljš, da sebe……hahahahaha………se pravi mora človek sprejeti odločitev in stopiti na pot samospoznaavanja, to pa pomeni, da pri sebi išče prepričanja, miselne vzorce, odvisnosti….blabla… in se uuooornnnk spoznava s svojim dualizmom……ker, kar uuuoooornnnnk spoznaš v vsakdanjih dogodkih, ti lahko da razumevanje in potem lahko človek to pač preseže……..drugače je samo kopičenje nekega znanja, ki pa itak potem dela proti človeku in ne za človeka……kuker v smislu, da se mora človek vedno zagovarjati oziroma braniti……hahahahaha……in seveda energija gre tja, kamor gre naša pozornost in če človek nima zbrane in gibke pozornosti, je pač bolj zasidran v svojem lajfu in pol porabi en kup energije samo zato, da brani svoj jaz……..hahahaha……uf ….uf kolk dela……hahahaha……tut jst sem se branila do pred treh let nazaj kt lev……….hahahaha……..ampak njet več……hvala za take rože, kadim rajš tobak……hhahaahahaha…….in uživam v svoji gibki pozornosti…..kuker spremembe so moja edina stalnica in dogajajo se večno tukaj in zdaj in ne enkrat v prihodnosti……….hvala, hvala……hahahahaha….hahahhahaha……no, ja sej veste ….hahahaha…..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……..hahahahahhahaha……

slišmoWacko…….Flower……Heart……

Lepo je če deliš