Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br juter, pa te stvari…..hahahaha….Big smile

hahahhaha……matr je fleten, ane…….jst zadnje tri dni že veselo kurim na moj gašperček…..je tko fajna toplota…čist užitkarsko….hahahahaha……..sej, moj pesjanar je najraje zuni, k je zdej že boljš za njega, k je mal bol mraz…..končno se je začelo vreme, ki ga pesjanar obožuje……hladneje in seveda, če bi njega vprašal, bi reku…..matr, da komi čakam sneg…….hahahaha…..je pač kavkaški ovčar…….hov, hov…..

Pa, še neki se morm prou pohvalit, da še nikol v življenju nisem tolk gob nabrala, kt sm jih zadnje tri dni….hahahahaha….no, ja, spet ne grem v velike kilaže…..njet, lih prou…..kuker lisičke, pa enga bolj kapitalnega jureta sem najdla, pa marele, pač še nikol u lajfu nisem v treh dneh tolk gob najdla….sem bolj frišna gobarca……..hahahaha…..pa seveda je moja skrinja bogatejša kar za neki paketkov, tk, da jih bom ziher mal hčerki nesla……hja, pa dons bom tut mal u gmajno šla pogledat, zdej sem že ene dva placa krstila ,kuker od rezine placi……hahahahahahaha…….tk, da napredujem vsak dan s temi mojimi gobarskimi podvigi…..hahahaha……matr, volje imam tolk, da jo marbit lohk začnem prodajat……hahahahaha……mam voljo za nabirat gobe, mam voljo za čistit gobe, mam voljo za jest gobe….pa še, mam voljo tut za nakladat okol gob……hahahahaha……matr, bilo kuda, pr men je volja svuda……..hahahahaha….

Kar se pa tiče rastlin moči al pa kakšnih norih gob, al pa halocigenih……je pa po moje tko, da je pač od namere odvisno, kako bodo delovale…….hahahaha……vsaj jst tko mislem……hahahaha…….zdej, če se spomnem sebe, k sem takrat jedla pač kolač iz rdeče mušnice……pač namera je bila, da sem zadeta in sem tudi bila……..hahahahaha……jst takrat o kakšnih drugih stanjih zavesti, ki naj bi jih dosegala, pač nisem imela pojma…….hahahaha……se pravi, da je bila moja namera preprosto zadetost…..hahahaha…in to sem dobila…….hahahahaha…….tut s tem dogodkom sem se srečala v svoji zgoščenki spreminjanja….hahahaha….v prvi vrsti sem podoživela svoj strah, da se bom zastrupila in umrla……hahahahahaha…..se pravi nezaupanje…….hahahahaha………jp, v moji zgoščenki spreminjanja sem iskala predvsem svoje strahove in zraven pripadajoča se prepričanja……hahahahaha……in, če sem prepričanje spremenila, sem bila zelo pozorna, kaj mi zdej to novo prepričanje prinaša, oziroma, predvsem česa me je novo prepričanje osvobodilo, tuki sem bla še sploh čist pozorna…….hahahahahaha…….tk, da sem bla sama sebi en največjih gestapovcev……hahahahaha…..pa tale o gestapovcu ni na mojmu zelniku zrasla…..njet, to je zraslo na zelniku moje hčere……hahahaha…….prouzaprou je ona večkrat izjavila, ko je bila že polnoletna in naprej, če jo je slučajno kdo uprašal, kakšno vzgojo je imela……hahahahaha…..je znala večkrat odgovort……hja, moja mami je bila najhujši gestapovc v mojem življenju, njena vzgoja je bila čist vojaška……hahahahaha……matr, se me je bala…….hahahahaha……ma, ja….tk, je blo……hahahahaha….kakršen je človek do sebe, tak je do drugih…….hahahahaha…….sem bla pač SSS komandant…….hahahahaha………sem mela čisto kontrolo nad dogajanji……hahahaha….. sm zmeri hotla vedet, kje se otrok potika……hahahaha…..in tanajbolj sem bila pasja, če sem zavohala laž…….hahahaha………tk je blo……hahahaha…..in tut s tem sem se srečevala v svoji zgoščenki spreminjanja…….hahahahaha……

Tk, da mislem, da je najboljša namera človeka pač samospoznavanje in seveda tut samospoznanje……tako človek čist neodvisno kaj dela in kako deluje…..pač spoznava sebe…..si širi zavest o samem sebi….o svojih prepričanjih……pač rekapitulacije……in s tem se lahko spreminja…….čist zavestno…….sej, če malo pomislimo v bistvu mi neprestano rekapituliramo…….hahahaha……sej se spomini neprestano pojavljajo v našem notranjem dvogovoru in to nenamenoma……hahahahaha…….in potem jih sodimo in pač jemljemo kot jih jemljemo…….ampak, pomislite, da jih obujate čist namenoma, z namero samospoznavanja……in ste pozorni na svoj notranji dvogovor v povezavi s čustvi……..in namera vam je preprosto samospoznavanje, se pravi, da greste preprosto za svojo blokirano energijo….jo prepoznavate v dogodkih in sproščate…in seveda vam vsakdanje dogajanje, zalezovanje samega sebe pokaže kje je vaša pozornost…..in kamor gre naša pozornost, gre naša energija…….iz svojih izkušenj rekapitulacije al pa iskanja odvisnosti, miselnih vzorcev….blabla…..bom rekla, da sem večkrat prišla v eno stanje tišine svojega uma…..kuker, da ni blo več nč v umu……sej sploh ne vem, kako bi opisala……kuker preprosto stanje tišine v umu, kuker naprimer prepustitev……uma, kuker ni……hahahahahaha…….pa nobenih rastlin moči al pa gobic nism uporabljala…….v tistem času mi tut alko ni pasal…….njet, tut kozarc vina ne……..haahahaha……pa itak sem v času svoje zgoščenke spreminjanja jedla zelo neorganizirano…….večkrat mi sploh ni pasal jest…….pol sem spet jedla, kot bi bila utrgana…..hahahahaha……..in najbolj me je presenetilo, naj sem jedla al pa ne, so moje kile bile nekako vedno iste, mogoče je kdaj variralo za kilo al pa dve…..sej ne vem, sej zdele govorim na pamet o teh kilah, ker sploh nimam in nisem imela tehtnice…….hahahaha……ampak sem po kavbojkah nekako ugotavljala, da je vse kul, tut, če nism mogla jest…….hahahahaha…….sem si clo Bachove kapeljce kupla in jih celo flaško popila, ker pač druzga niti nisem mogla kej preveč konzumirat…..kuker vodo, mal čaja….pa kapelce……no, ja pa cigarete……hahahaha………po hrani sem takrat bruhala kt vidra, al pa srala……hahahhaha….hahahaha……mislem, da se mi je tako stanje vleklo skoraj tri tedne al pa še kakšen dan več…….hahahaha…….jst sm bla uuuooorrrnnnnkkk noter v sebi, v svojih odvisnostih, vzorcih…..pač zavestno sem šla za svojo energijo v preteklosti, jo podoživljala, sproščala, sprejemala…… in s tem sem si spreminjala energijo sedanjosti…….hahahahaha…..podirala sem svoja prepričanja….prevzemala nova in jih spet podirala……hahahahaha…in se opazovala, kaj mi dogaja in to dnevno v vsakdanjiku…..hahahaha……norc, kt norc…..hahahaha…….mater so bli cunamiji energije čustev…….hahahahaha……in razumevanje je prišlo kasneje………hahahaha……sej, zdej razumem, kaj pomeni duhovna norost……..hahahahaha……..takrat sem bila samo nora, cel kaos pr men…….hahahaha…….ma, ja norc sem zdej……..hahahaha……..ma, ja prej, zdej…..jst mislem, da sem se že kot norc rodila…….hahahahaha…….sam, da sem se mogla v tem svojem kaosu najdet…..hahahahaha………..se mi zdi, da bi ljudje, ki se ukvarjajo s tehniko Slavinskega, kuker Peat, lahko rekel, da je moja prvinska koda red-nered, če so te kode sploh kej važne….hahahaha………hahahahaha……..pa še prou bi imel, če se lih o kodah zgovarjamo……hahahahhaha…..sam, da sm jst do kode prišla skozi mojo zgošščenko spreminjanja……hahahaha…….iskanja…..odvisnosti, vzorcev, strahov…..in to v vsakdnjem življenju in z namero samospoznavanja……..Slaviskega sem brala lansko leto, pa sem se seveda narežala, prouzaprou se strinjam z njegovo razlago rdeče niti v človekovem življenju, kuker prvinska koda, sam, da ima v bistvu vsak človek, če pogleda na svoj lajf čist iz prve vedno nek red v kaosu svojga življenja, tk, da ma vsak za moje pojme prouzaprou čist vse te kode…kuker akcija-reakcija, kuker noter – ven…….jst sm pač en norc, pa vse taprvo pr eb najdem….hahahaha…….hahahaha …….in seveda sem pri mojih rekapitulacijah čist po domače ugotovila, da mi je pri vsem mojem delovanju skupna ideja, kako naj bi nekaj bilo, zgledalo, se pač zgod
ilo….itd…..in, ko sem dosegla realizacijo ideje, mi ni dala tistega zadovoljstva, kot pot, ki sem jo porabila, da sem idejo realizirala…….hahahahahaha……..in to je bilo na vseh področjih mojega delovanja, pač akcija-reakcija…..naj si bo nova služba…..svoj privat d.o.o……al pa bit direktor v državni firmi in to z mojo izobrazbo gospodinjske pomočnice, kuker gimnazija, pa te zadeve……hahahaha…..al pa se zaljubit in furat zaljubljenost, ki je itak prešla…….hahahaha……pa spet jovo na novo…..hahahaha……..tk, da jst sm skoz težila k nekemu redu, kako bi moral biti,seveda v svojem umu – ideji…….hahahaha…….ampak po drugi strani pogledano, sem pa živela v totalnem kaosu, za katerega sploh nisem vedla, da je kaos…hahahhahaha………..hahahaha………matr je blo fajn, če tkole nazaj pogledam…..hahahaha…..prou vsak moment v mojem življenju in prou vsak človek, ki mi je križal pot, je bil pomemben za mene, da sem dons pač enostavno en zadovoljen in radosten norc…….hahahahahahaha…..hvala, hvala, hvala……

Hmmmm…..sem v bistvu hotla napisat nekaj o šamanizmu….hahahaha……ampak, sej v bistvu sem……hahahahaha……sej šamanizem po filozofiji pač pravi, da sta za težave kriva dva vzroka : pomanjkanje življenske energije in drugi vzrok : v nas je “tuja” življenska energija…..hahahahaha….torej, jst sem bila, ko sem padla v svojo zgoščenko spreminjanja čist brez energije…..dotolčena, pregoreta…polna strahu, prepričanj, miselnih vzorcev, odvisnosti…….hahahahaha…….njet moje življenske energije, čisti minimum…….hahahahha……in vsa ta “tuja” energija, je bila energija kolektivne energije, ki nas vse fura, kuker strah in vse kar paše zraven, z vsemi miselnimi vzorci in odvisnostmi in s tem kako bi moglo biti in kako ne……hahahaha……tk, da šamanstvo je pradavna zanost duha-energije…..ki nam omogoča neposredno osebno izkušnjo realnosti izven “vsakdanje realnosti”, vsaj jst tk mislem……in, če je človekovo vsakdanje dogajanje, da je pač zadovoljen, pa tut ni, pa, da ga je mal strah, ampak ga pol tut ni, pa je mal ljubosumen, pa besen….pa te nizke frekvence, sej veste…..in, če se človek odloči, da se začne samospoznavat, se pač srečuje s svojimi prepričanji, ki izvirajo iz kolektivnih prepričanj…..srečuje se pač s “tujo”- kolektivno energijo, ki jo skozi svoje samospoznavanje sprejema in prepoznava na dogodkih…..brez obtoževanja in opravičevanja…….in s tem pridobiva na svoji življenski energiji……in ja, seveda je izkušnja življenja čist druga, če je človek brez strahu, ljubosumnosti, odvisnosti…..blabla…..
….. in privzgojenega načina razmišljanja……hahahahahahaha…..torej je tut realnost druga……..hahahahaha……to je logično ane…..hahahahaha…..ma, ja….norc, kt norc….Wacko….sej pravm, šaman je lohka vsak izmed nas……le osnovna, prvobitna človeška energija ga mora zanimat in mora se odločiti, da se začenja samospoznavat, ker brez tega pač ne gre, s tem se spoznava pač s kolektivno energijo in seveda s svojimi prepričanji, ki so bila v nas vgrajena skozi vzgojo in so vezana na kolektivno energijo……….to je pač evolucija naše zavesti….tk, da lahko rečem, da je vsako šamansko potovanje, pač enostavno potovanje k svojemu srcu Wink….izvoru….hahahahahaha……..pol lohka tut okol obrnemu in rečemo, da je vsako potovanje k svojemu srcu – izvoru, pač enostavno šamansko potovanje…….hahahhahaha…….in to so še vedno nebuloze, ki jihh skupaj soustvarjamo…..WinkClap…..bravo mi…….hahahhahaha……..
Big smile
slišmoFlower

Lepo je če deliš