Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Hejga,
hahahahaha…..draga Strelka, hvala za tale tvoj blagoslov okol mojga režanja…..hahahahaha…….hahahaha……
Kar se pa tvojih jetrc tiče, pa poskrbi zanje, saj so tvoje…..hahahahaha…..jst skrbim za svoje…..hahahahaha……….mogoče bi blo za jetrca še tanajboljš, če bi se čim več smejala……, sej čist mogoče bi ti potem kdo reku, da si mal uflikana…..hahahaha…….ampak jst pravm, da je boljš bit uflikana za druge, sam, da sm jst zdrava in vesela, srečna, zadovoljna…. in, da ga uživam v mojem delovanju, pač moja egojeba…..hahahahaha…….….men je čist useen kakšna prepričanja imajo ljudje okol mene al pa o meni……hahahahaha…………pač norc, kt norc……hahahahaha……
Prouzaprou yoga smeha pravi o smehu sledeče :::: beter fake it, as long you dont make it…..hahahahaha………..hahahahahaha…..smeh se mi zdi boljše zdravilo kt tableti al pa čipi…..hahahahaha…….pri smehu namreč dosegamo višje vibracije……hahahahaha……pa še glavna dihalna mišica dela…….hahahaha…….visoke frekvence in dihalna telovadba skupi, pa še obrazne mišice si človek pretelovadi……hahahahaha…..tk, da se ubije kar nekaj muh v enem delovanju krohotanja……..hahahahaha……hahahahaha……..……. zgleda, da jst svojo diplomo iz yoge smeha čist zares jemljem…..hahahahahaha……..in tut uporabljam v vsakdanjem lajfu …….hahahahaha……kar človek ima, je treba tudi uporabljati……hahahahaha…….vsaj tk pravjo……hahahahaha…..no, ja, jst se čist strinjam……hahahahaha……
hahahahaha……….što ne ubija, jaća……hahahahaha……hja, Zofki bi blo kar za verjet, ali pa tudi ne ……hahahahaha…..pa ne bom rekla, da jabolko ne pade daleč od drevesa…..hahahaha……bom uporabla od Avatarja guno…..in jabolke padajo v nebo……hahahahaha…………hahahahaha……
Ejga, Strelka, pa seveda tut drugi, ki tele kolobocije berete…..hahahaha…….želim vam čim več smejalnih uric…….to so ene izmed boljših učnih uric, ki takoj pomagajo, vsaj za mene…….hahahaha….kuker visoke freekvenceeeeeee……hahahahaha………..hahahahaha…..
slišmo