Reply To: reiki in iciacija

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast reiki in iciacija Reply To: reiki in iciacija

Član

No cela stvar je preprosta…Kolegica se ima za samozavestno-razgledano-emanicipirano bejbo…ni moja prijateljica…zgolj kolegica…pač srečanje in pijača.

Ker znam precenit ljudi sem vedel, da njena samozavest temelji zgolj na zunanjih dejavnikih in okoliščinah…torej igra svojo vlogo…in to dobro…dokler ima podporo zunanjih dejavnikov.

Padla je debata o samozavesti in jaz sem ji razložil pogled transurferske koordinacije…s katero se ni strinjala…češ sem samozavestna…vem kaj delam…Odločil sem se za izziv…in jo izzval s stavo…ravnodušno vrgel denar in jabolka pred njo…torej si samozavestna bejba…sprejmi stavo…jabolka padajo v nebo.

Sumljivo me gleda…jaz pa se smehljam kot otrok…ki bo vsak čas dobil v roke svojo igračko…Njena mimika je bila očitna…pa tudi jasno sem čutil, kako njeno psihično ravnovesje valovi…predlagal sem ji, da stavo zvišama…da bo bolj zanimivo…Dvom v njenih očeh je nakazoval, da dvomi v svoj prav…v stilu…kaj če ima ta Avatarski prasec prav…ve nekaj kar jaz ne vem…igra se zmano…itd…Jaz tako po gentelmansko…no zakon gravitacije je 100% na tvoji strani…stava tudi…višava stavo !?

Po premisleku reče, da ne bo stavila…dvom v njej se je preveč razširil…zmedel sem jo…njene samozavesti ni več bilo…začela je nihat.

Jaz rečem ok…denar v žep…vzamem eno jabolko…obilno vgriznem…se ji smejim v fris…in jo vprašam…če bo en pajs ( ugriz )

Poanta te stave je ravno v tem…kako zlahka spelješ navidezno samozavestnega-spečega človeka v svojo realnost…Iste metode uporabljajo raznovrstni reiki mojstri ter ostali prodajalci duhovnosti…Tissa bi se morala resno vprašati…Kaj njej osebno reiki sploh pomeni…odvisno koliko ji je pomemben…ter na kak način prit do res kvalitetne posvetitve v reiki !?

Kolegici sem potem razložil razliko med njeno samozavestjo in koordinacijo ravno skozi primer najine stave…Seveda bi lahko stavo sprejela in zlahka dobila denar…ali pa bi ko bi vrgel jabolko…prišlo do prostorske motnje-popačenja…in jaboko bi padlo v nebo…Skrivnostna so pota Gospodova

Drugo jabolko je ona pohrustala…tretjo pa si je nesla domov…dala na mizo in razmišljala o jabolkah, ki lahko padejo tudi v nebo

Lepo je če deliš