Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Aloha……
Tkle je Strelka….jst sm zadnje dve leti dobesedno vesela enih ki odhajajo in drugih, ki prihajajo…..hahahahaha……
Hja, Strelka, s tvojimi vprašanji je pa tkole, dokler časa bodo postavljena drugemu človeku, ne bo veliko od sprememb, ko pa jih boš začela postavljati sama sebi, se pa znajo zgoditi korenite spremembe……hahahahaha…………
pa kolk se mi res fajn zdi, ko vidim iz tvojega posta, kako sploh beres in seveda dojemaš prebrano…..hahahahahahaha………jst naprimer napišem, da je strah, ljubosumnost, odvisnost pač trpljenje na katerega je po moje mislu Jezus, ko je govoru o trpljenju……ti pa pravš, da jst trpim, ker sem mela pač čist direktno izkušnjo z duhovnikom, ko mi je pač komaj krstil otroka…..haahahaha……..jst sem takrat res zamerla župniku, kar se tiče cerkve sem bila tut nasprotnik in točno s tem sem se srečala v svoji zgoščenki spreminjanja in takrat in še do pred dvemi leti sem trpela…..hahahahah…….ampak sem se v svoji zgoščenki spreminjanja direktno srečala z vprašanji, zakaj sem zamerla župniku, zakaj sem imela tko negativni odnos do cerkve skor cel moj lajf……..hahahahaha…….in, ko sprašuješ sebe, lahko dobiš odgovor……in, ko podoživiš svojo jezo, ki pač temelji na strahu, al pa po domače rečeno na na nesprejemanu sebe in okolice…….potem se lahko čustveni naboj sprosti in razumevanje pride kasneje……haahahaha……
Hja, seveda živali vodijo njihovi nagoni…….hahahahaha…..pa človeka tut……samo z eno razliko, da ima človek razum, ki pa ga vsak uporablja kakor ga pač uporablja……hahahahaha…..in, če se človeku čist razumsko zdi, da je pač kul, da ga je strah, da je ljubosumen…in je s tem zadovoljen……kul……hahahahaha……nč narobe….pa tut ni nč narobe, če mene ni nč več strah, pa da nisem nč ljubosumna, pa zamerljiva, pa te sccene…….nč narobe……vsak se zase odloči…..to možnost ima vsak od nas………hahahahahah…..odločitev je važna……..hahahaha…..
Sem se zdele spmenla ene misli, ki spet ne vem, kdo jo je napisu…..ampak….hahhahahahaha……men je da best misel…….MOŽGANI TEPCA SPREMENIJO FILOZOFIJO V NEUMNOST, ZNANOST V VRAŽEVERJE IN UMETNOST V PEDANTNOST – OD TOD IZVIRA UNIVERZITETNA IZOBRAZBA………..hahahahaha….ani dobra misel…..hahahaha………in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……hahahahahaha…….hvala, hvala……hahahahaha…..
Zdej jo pa spet mal na vrt kurblam……to je pač moja meditacija……hahahahaha…….sem čist pozorna, kaj mi govorijo rožce, pa solatka, pa paradajzek, pa tale sonček, ki bo kmalu zašel in recimo včeraj zvečer je bila tuki pr men čist magična večerna zarja…..kuker močno rdeče oranžna in oblaki so bili čist ožarjeni z ene strani, z druge strani je bila pa barva oblakov močno tintne barve…………hahahahahaha……….matr je fajn…….a ni lepo ane…….hahahaha…
pozdravčke vsem in flower power…….hahahaha….