Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
tale plac, kjer zdej živim je čist magičen zjutraj, namreč v dolini je megla, jst pa zasedam kuker nad meglo…..hahahhaha….kuker v nebesih…..hahahaha…….matr je fletno……hahahaha……kuker, halo vi tam spodi, a laufa……hahahahahaha….
Pa tale moj vrt napreduje fulll dober……..tale enostavna metoda za pridobivanje novih gredic je res fenomenalna……prou rda bi dobila tole knjigo v kateri so opisane tele stare metode, ziher je tale Križančič še velik kakšnih starih, preprostih zadev okol vrtov napisu in obrazložu……..prouzaprou me zanima vse kar je preprosto in je ponavadi tudi praktično, tk, da si bom tole knjigo ubodla slej ko prej……ma, ja sej je verjetno že na poti, kuker knjiga mislim……hahahaha…….se mi zadnje čase vse želje izpolnejo……hahahaha…..mogoče bi kdo reku, da imam pač čist preskromne želje…..hahahaha……. bi si verjetno mogla želet marcedesa al pa kej tacga…..hahahahaha……ampak njet, jst sm zadovoljna z mojim cliotom miotom……pa moj pesjanar ga tud obožuje…..hahahaha……zadi sploh nimam zicov, da se pesjanar lohk v avto pospravi……hahahaha……je prou zanimiv včasih, k jo prkurblam v Lublano in jo parkirava s pesjanarjem, pol mu pa odprem vrata in on čist počas izstopi…….hahahaha……..ljudem, ki ga pa zagledajo, pa mal taspodnja čeljust dol pade……kuker, matr kakšen pes, ja, kva pa je to zaena pasma…..a je zmeri tko prjazen…..hahahahahaha…….pa seveda vedno sledi vprašanje, ja, kolk pa poje takle pes…..sej to je drag šport imet tacga velkega psa…….hahahahaha…..pred kratkim mi je ena gospa mojih let prjavla, da takle pes ziher dost poje in dost stane in, da bi ona imela raje otroka namesto tolk velicga psa…..hahahaha…..jst jo gledam vsa vesela in ji rečem, ja, sej, kakšen drug bi pa raje mercedesa namesto otroka….hahahahaha……..pa me pogleda presenečeno in reče, ja, sej to ste pa dober povedal, pa sva se skupi režale dalje in gospa je ugotovila, da je pes čist prjazen, ampak se pa ni dala, kuker v smislu, da takle velik pesjanar pač velik poje in, da to velik stane……hahahahaha……neverjetno, kako vsi takoj vse v everčke preračunajo, to jim je point in jim seveda everčki narekujejo stil lajfa, kuker v smislu, bog ne daj psa imet, to stane, pa kam nej ga damo, ko gremo na morje, pa take stvari……hahahahaha…..pač velik ljudi v psu vidi samo odgovornost in nč prijetnega……hahahahaha……..seveda je odgovornost…….v prvi vrsti je odgovornost za svoj lajf…..in moj stil lajfa je življenje s psom že skoraj sedem let in prou z veseljem se vsak dan sprehajava…..zmeri dobiva tut kakšne sponzorje, kuker mesarje al pa kakšnega frenda, ki dela v kakšni dobri restavraciji in trenutno moj pesjanaar dobiva t-bone……..hahahahaha…..matr, pa tud biftke……hahahahahaha……jst mu pa večkrat skuham kakšna goveja jetrca z vso zelenjavo, pa riž noter al pa makarončke……kar se pa briketov tiče, jih pa sem in tja mal poje, lih tolk, da ve, kaj so briketi…..hahahaha………hov, hov…..
Tk, da bom čist po domače povedala, da je tut misel predstava našega jaza…..vse je predstava našega jaza….hahahaha…..notranja izkušnja je manifestacija globje ravni jaza…..Sanje so naprimer izkušnja……, naprimer, če imate šizofrene sanje, je to izraz vašega jaza……recimo tudi glasba je izraz vašega jaza, pa je vseeno ali glasbo delate ali jo samo poslušate oziroma občudujete…..hahahaha…tut slike, kipi so izraz vašega jaza, pa je čist vseeno ali jih sami delate, ali pa občudujete……..a se strinjate……hahahahaha……recimo zunanji brezup ali pa lepota, sta prav tako vaša izkušnja…..tk, da vse je naša izkušnja, kako mi to doživljamo……se pravi, da je zunanji svet manifestacija naše notranje izkušnje……..hahahahaha……in izkušnjo lahko izboljšujete kolikor hočete ali pa jo poslabšate……hahahaha……..prouzaprou lahko večkrat preberemo, da mi nismo samo misel, smo tudi telo, ki je še kako resnično, ampak ni pa nujno, da človek samo z izboljšanjem stanja telesa omogoči svojemu umu izkusiti srečo……hahahaha…..to je pa po vsej verjetnosti zato, ker človek ni samo telo in um, je tudi čustvo in želja….in je tut nekaj onstran uma in duše…….hahahaha……sej veste nebulizem je resna znanost………..hahahahaha……..matr je fajn, ane……hahahahah…
Zato so pa tehnike, prouzaprou čist uuuureeeduuuu zadeve, sploh pa, če jih človek dela z namenom, da izboljša kakovost izkušnje v njemu in seveda tudi izven njega……predvsem tehnike delajo, če jih človek uporablja za širitev zavesti o samem sebi in ne samo za pridobitev materialnosti, materialnost je u bistvu stranski produkt, glavni produkt je človeška zavest, čist brezpogojno……..u kolikor je tehnika delana samo za pridobitev materialnosti, potem tehnika slej ko prej dela proti človeku……hahahahaha…..ker pa je na svetu fuuullll tehnik, pa še skoz nove prhajajo, se pa človek lahko seveda odloči, da bo pač iskal vedno nove tehnike……hahahaha…..se je pač odloču, da se bo še odločal……hahahaha…..ma, ja, se bo že enkrat marbit odloču, da se začne samospoznavat in, da bi rad doživu samospoznanje…..hahahaha…..ma, ja, norc kt norc, sam, da počas ne vem več, kdo je norc……hahahahaha…..kva pa vi mislite …..hahahaha….no, ja, zdej smo itak že navajeni, da sem jst norc, pa nej tk tut ostane……sej itak nč ne ostane, ker smo pač v času korenitih sprememb, tk, da spremembe so moja edina stalnica….hahahahaha……….
slišmo