Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Andreja wrote:

…sem se spet nakrohotala, k sm lih kar že kar dolg post napisala…..hahahaha……pa mi je zginu……..hahahahaha………matr je fajn žvet…….hahahaahaha

Thumbs Up Bravo teb. Men pa čist zakuha, če se mi kej tazga zgodi…Ouch

hahahaha…….hvala, hvala……..hahahaha……sej, jst sm bla do pred tremi leti kt tempirana bomba……hahahahaha….če bi se mi takrat kaj takega zgodilo, bi mi verjetno žila na vratu nabreknila, barva na obrazu se mi je ponavadi zelo hitro obarvala na rdeče in že sm pizdila kt strela, pa kar skakala, pa mahala sem…..hahahaha…… čist komod sem tut v kaj prbila……kuker brcnila, naprimer, če mi je avto crknu, al pa kar kej ob tla vrgla…..hahahaha…..v bistvu sm bla sama nase jezna, zato so jo tut vsi okol mene skasiral, tut avto, če je stal prebliz…..hahahahaha…..tk, da se ob tej priložnosti, ki se mi je v tem trenutku pokazala, opravičujem vsem, ki zaradi mene kdaj pizdijo……hahahahaha…….pa oblubm, da bom še dolg časa pisala….pač dokler bo potrebno, da boste svoje pizdenje prepoznali in sprejeli, kajti jst res nč ne pizdim, torej je pizdenje samo vaše in vaši zavesti……hahahahahaha…..se prau, da se tud za opravičevat nimam kej…….hahahaha…….ampak neki pa tut zdele lohk nardim in sicer se vam prou vsem skupaj zahvaljujem za sodelovanje, kajti tole znanost nebulizem mi vsi skupaj soustvarjamo…..hahahahaha……hvala, hvala…..Clap…..

ALOHA VSEM Flower

Lepo je če deliš