Reply To: Kozmično sevanje

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Kozmično sevanje Reply To: Kozmično sevanje

tadej pretner
Moderator

AVATAR wrote: Ker mi je jasno, da ne boš imel miru s sevanji …se zmeni s Tadejem za posvet…za njega lahko rečem…da bolj objektivno oblada zadevo…od večine drugih…in jaz nikoli ne dajem praznih “komplimentov”

Prijazen si Wink

Brezo wrote:

Mene bi bolj zanimal s kakšnimi orodji in vprašanji je kao radiestezist prišel do takega zaključka…Tongue

Brezo, ponovil bom tisto, kar sem že nekajkrat omenil (se mi zdi da nazadnje v temi o orbih). Ne glede na to, ali si neposreden intuitivec, ali pa do podatkov prihajaš prek nihala, vedno je zgodba enaka – podatki, ki jih dobiš, se neposredno naslanjajo na tvoje eksaktno znanje in prepričanja. Če znanja nimaš, če imaš prepričanja sezuta, so totalno brezvezni tudi podatki, ki jih dobiš prek nihala ali intuitivno. Primer: Ne spomnim se, ali sem v vašem razredu že razlagal problematiko neskladja med posameznimi elementi ega, ampak če ima recimo nekdo s tem težave in pride po diagnozo k intuitivcu ali radiestezistu, ki o teh stvareh ne ve ničesar, ni nobenih šans, da bosta eden ali drugi vrgla ven pravilno diagnozo.
tadej pretner2010-08-27 10:50:12

Lepo je če deliš