Reply To: Kozmično sevanje
Forum Duhovnost › Forumi › Radiestezija › Kozmično sevanje › Reply To: Kozmično sevanje
UV in IR…sevenje je tako vsakdanje prihaja večinoma s sonca…kar se te dni lepo pozna na moji koži…To sevanje ti ne more prit v stanovanje skozi zide, ker je prešibko…Druge oblike kozmičnega sevanja so bolj nevarne…to so zelo hitri subatomski delci, ki imajo zelo velik energijski potencial…prihajajo iz sonca kot iz celega vesolja in nenehno bombadirajo Zemljo.
Zemljo pred njimi varuje njeno magnetno polje…naprimer severni sij…je posledica trka kozmičnih delcev v Zemljino magnetno polje, ki deluje kot ščit in varuje življenje na Zemlji…kot vidiš tudi ti bolj nevarni ne pridejo do tebe…Majhen odstotek jih sicer pride skozi…konstantno…na celem planetu…vendar jih je premalo, da bi škodovali življenju nasploh ali tebi.
Ker mi je jasno, da ne boš imel miru s sevanji …se zmeni s Tadejem za posvet…za njega lahko rečem…da bolj objektivno oblada zadevo…od večine drugih…in jaz nikoli ne dajem praznih “komplimentov”