Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

hahahaha….bravo StrelkaThumbs Up
……res dober članek, sploh nisem vedla za globji pomen besede Aloha, bravo Clapin hvala……hahahahahaha…..pravzaprou je to pač moj zdajšnji način življenja……hahahahaha……eni ljudje bi rekel temu članku filozofija……hahahaha……..res priznam, da je lahko to čista filozofija za nekoga, ki presneto rad kritizira, ki se rad primerja, ki rad zameri, ki seveda obtožuje vse naokoli za svoje stanje in ima vedno izgovor, pač živi svoj strah…….hahahaha…….s tega pogleda je to pač filozofija……drgač je pa to moja realnost in seveda je to realnost vsakega človeka, ki ni ovešen s svojimi strahovi, prepričanji in ostalim zmaterializiranim egosranjemWink……..hahahahaha…..

Sam s tole usmiljenostjo, ki si jo pa pridala, se pa ne strinjam……hahahaha…….v svoji zgoščenki spreminjaja, ki je seveda temeljila na tekočih dejanjih in seveda na pretekklosti, sem se uuuoooornnnk srečala s tem usmiljenjem in smiljenjem…..in seveda skozi uzkušnje zrealizirala, da je tole usmiljenje čista hinavščna in nima nobene vzročne zveze z sočutjem…….sem pa tole moje smiljenje in usmiljenje uuooorrrnnkkk podoživela, da je izgubil svoj energetski naboj in da sem lahko razumela……hahahaha……men se čist nobeden več ne smili, al je brez noge, brez roke, al ma za jest, al nima………hahahahahaha…….res pa je, da sočustvujem z ljudmi, to pa za mene pomeni, da se postavim v njihova čustva in jih tudi razumem in naredim vse kar je v moji moči v tistem momentu, da pomagam…….včasih ali pa največkrat je pomoč v tem, da jih z vsem mirom in ljubeznijo v sebi čist mirno poslušam, pol pa tud, če obtožujejo mene, al pa kergakoli, sploh ni pomembno, pomembno je, da imamo vsi neko čustveno jedro, ki temelji na strahu in, če je človek svojega spoznal in s tem tudi presegel, pol se nima več nikomur za smilit, niti se mu drugi smilijo……..smiljenje v bistvu pomeni, vsaj za mene, da se človek pač postavi čez drugega človeka, se primerja……..recimo, men se je moja frendica direktno smilila, ker ni imela pač dost sredstev za preživljanje, pa še otroka na faksu in, ker sm js pač mela mal več dnarja, sem ji pomagala…..ampak, ker je to pri meni bilo iz usmiljenja,ker, če bi bi pomagala iz sočutja, bi ji na drugi način………. pri njej je pa narastla podzavestna agresija……ki, pa se odraža v mislih kuker ljubosumje in zavist…..sicer je hvaležna pomoči, ampak jo spomne na svojo trenutno nemoč v služenju denarja in hopla in pokliče 080 policija in naplete svojo zgodbo, da sm pol tri mesece sedela v priporu ……..hahahahaha……..tako sem se v svoji zgoščenki spreminjanja direktno spopadlaa s smiljenjem in usmiljenjem in seveda prišla skozi izkušnje do spoznanja, da je sočutje res tisto pravo, ki pa spet nima vzročne zveze z usmiljenjem……..hahahaha…..

Ejga, pr men še nč ne dežuje…..bom itak spet mal gong ukurblala proti večeru……js prou uživam v telih polnih lunah……..hahahahaha…..matr je fajn…….hahahahaha

fajn bod, draga Strelka……pa prauš, da si dons mal bolj zaspana……tud zaspanost je za izkoristit…..hahahahaha…..in se uuuoooornnnnk naspat…….Wink…hahahahaha…..

pozdravčke vsem, pa uživajte v luni…..hahahahaha……Wacko

Lepo je če deliš