Reply To: pojem sprejemanja
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › pojem sprejemanja › Reply To: pojem sprejemanja
Življenje in tehnika praviš, no včasih pride tudi tehnika prav. Jaz ti lahko povem samo mojo izkušnjo s tehniko ex2, ki mi je uspela, kot sem že rekla, samo v enem primeru. No če te zanima ti lahko povem. Pred leti sem imela pomemben razgovor za službo, prvi resen in me je grozno stiskalo in treslo, skratka grozna trema že ko sem samo pomislila na to. En dan prej, ko vse drugo prepričevanje, da sem mirna, da sem qul in ful pametna ni pomagalo, mi ni ostalo drugega, kot da probam tehniko, ki obljublja hitro rešitev. V glavnem sem definirala vse dele problema in šla po navodilih ex2 in na koncu…opravila z vsemi strahovi. Trajalo je circa 3 ure z vsemi razmišljanji in presledki, ampak enostavno sem mogla to razrešit. Na razgovor sem šla prav frajersko (brez treme, strahu, tresenja, …nič….vse tisto je nekam izginilo v tistih 3 urah, če me vprašaš kako – ne vem) in so bili zelo zadovoljni in jaz tudi. Nimam pojma, kaj bi se zgolilo, če se nebi ukvarjala s tem problemom, nočem vedet. Od takrat naprej več nobene težave s tem. Je bilo pa to edino, kar sem uspela rešiti, mislim da zaradi tega, ker sem ostalo napačno definirala pa tudi, ker sem se hitro naveličala. To bi bilo vse v zvezi z mano in tehnikami.
Mogoče pa res nisem filozofski tip, čeprav globoko spoštujem Platona in vse naslednike.
CAELI2010-08-24 14:15:22