Reply To: pojem sprejemanja

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast pojem sprejemanja Reply To: pojem sprejemanja

zofija
Član

CAELI wrote: In katera je bila ta finta, če lahko kaj pomaga tudi pri metodi 2? Se mi zdi da je glavni problem pri tem, da ne poznaš vseh detajlov problema in zato ne uspe.

Živijo, živijo živeli,

se bom kr malo vmešala oz. rada te bi vprašala, ali si bila dovolj odkritosrčna do sebe in s tem tudi do te tehnike, ki si jo izvajala, ker se mi zdi, da ko je človek resnično odkritosrčen do sebe, da se mu pol tud detajli začnejo odkrivati, ker se mi zdi, da noben drug ne more poznati teh detajlov bolje, kakor ti sama. Se mi zdi, da se človek mora samo odločiti in dati jasno namero. In kaj je naša namera? Men se zdi, da je to naša notranja resnica oz. naša odkritosrčnost do sebe in s tem pripravljenost, da smo dovolj “pogumni”, da to tudi začnemo živeti. Ker tehnika ne ve tvojih najglobjih detajlov, to veš ti, ampak edino ti sama, in če si odkritosrčna do sebe in, ko resnično hočeš priiti “problemu” do dna, je rešitev vedno na dohvatu ruke, ker je v tebi sami in tehnika ti je vedno v pomoč, ampak osnova si TI in ne TEHNIKA.
Lepo je če deliš