Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
strelka wrote:
razlika draga družba .. pravijo da je alko nizkovibracijsko polje …vino so pa menda tud pili Bogovi…
zdej pa razumi to…
hahahahaha…….evo mene spet…..hahahahahahaha…..vse na svetu je zato, da mi uporabljamo, če pa to zlorabljamo….hahahaha……je pa problem……in čist prou je , da je problem, ker problem je samo posledica in jebiga…….vzrok je seveda drugje….in. če smo pri nizkovibracijskih poljih, če človek, katerega furajo nizkovibracijska polja pije še alkohol……hahahahaha…..pol je itak pizdarija……hahahahaha…..kar je pa spet uredu………mogoče mu bo dopizdilo in se bo začel spraševati, zakaj se mu pa to dogaja….in seveda se bo mogoče ustrašu….kuker kakšne pizdarije delam, ko sm pijan…..in bo mogoče nehu…..s tem pa seveda sploh ni opravu z nizkovibracijskimi polji, sam nehu je konzumirat alkohol, ker mu je naredu prevelko štalo v življenju in se mu potem izogiba…..in njegova energija gre v bistvu v borbo proti alkotu in seveda kolk on nč več ne misle na alko…….hahahahaha…..fajn bi blo, da bi se človek vprašal, kakšno energijo sploh nosi v sebi, ker alkohol mu to energijo samo potencira…….zato pa pravijo IN VINO VERITAS……hahahahaha…..in s tem, ko se izogiba alkohola sveda še ni opravu s to svojo nizkovibracijsko energijo, sam bolj sprejemljiv je za družbo…..hahahahaha……pa še sam sebi je všeč, da zdej pa ne pije več……hahahahaha……ampak energija je pa ista, sam pizdarij ne dela več a alko stanju……in svojo energijo pač uporablja zato, da se zdej pač indentificira z antipijancem, drgač mu je pa itak edino zadovoljstvo v lajfu, da je pač nehu pit…in, da vsem razlaga, kolk je pa dober, k nč več ne pije in kolk sploh nč več ne misle na alkohol……hahahahaha…..po možnosti napiše še kakšno knjigo…..hahahaha….kolk je fajn živet brez alkohola…….hahahahaha……kera huda indentifikacija…..hahahahahaha……in to naj bi bil smisel…..hahahahaha……ma, ja….jst sm en norc in kozarec al pa dva rdečega domačega vina al pa cela butnteljka……..hahahahaha……je dejansko božja pijača za take norce, k sm jst……..res huda indentifikacija ane…….hahahahaha…..še najraje se pa indentificiram z Bogom…..hahahahahahaha…….matr je fajn ane…..se pravi, da sm jst kt norc BOG, pardon BOGINJA….hahahahahahhaha…..na zdravje…..čist preveč visoke vibracije…….hahahahaha……nikol ni preveč, je pa včasih zadost………hahahaha………matr je fajn……..na zdravje…….se zdele s telim mojim kozarcem rdečega v roki in lih kar sem si svoje jurčke odjedla, počutm k BOGINJA…..hahahahaha…..ma, ja sej tud sem boginja….hahahahaha…….se pravi, da sm sočasno norc in boginja……hahahahaha……mam tanjaboljšo indentifikacijo in mi sploh na pamet ne pride, da bi delala deindentifikacijo……..hahahhahhahahaha…..moj racionalni um je čist v harmoniji z mojim intuitivnim umom…..hahahahahahaha……….vse je povezano, gor-dol, noter ven, levo-desno….hahahahaha…..bogovsko
……hahahahahahahaha……
No, moji obiski so odjadral, tk, da sm spet mal prsotna in sm mela namen opisat izkušnje, kako sm provocirala samo sebe, da sm padla v stanja strahu, prizadetosti, zapuščenosti….poraza…besa….jeze…. ki so z dogodki, situacijami temeljila na preteklosti, ki pa je bila hkrati tudi takratna realnost…..hahahahaha…………blabla…..ampak sm se zgleda spustila točn v tem momentu v alkohol….hahahahahahahaha……..ma, ja člouk nikol ne ve, zakva je neki dober……ampak kt norc se to tud ne sprašujem, če obstaja v človeku zakaj, obstaja tudi zato………..če je dan, je tudi noč, če je dobro, je tudi slabo…..hahahahahahaha……. točn zdaj in vedno zdaj samo živim in to z zavedanjem, da je točn to kar delam da best, torej je občutek bogovski…….hahahahaha….tk, da obljuba dela dolg in seveda še ne mislim kuker umret……njet………njet…..njet…..vse bom napisala……hahahahaha…….sej, če pogledam racionalno, sem že zdej napisala kuker eno knjigo nebuloz…….hahahahaha……..ziher jih bom še vsaj za eno…..hahahaha…ali pa tudi ne……..hahahahaha….….pa tud nč me ni strah, da bi me šef ukinu al pa prepovedu………kuker v smislu: dragi forumaši, nebuloze odpadejo, ker smo rezino ukinl, za vse pritožbe in pohvale se obrnite na knjigo pritožb in pohval……………hahahahaha………….hahahahaaha…..preprosto povedano se počutm bogovsko…..hahahahahahaha……pa tralalala…….pa na zdravje….
……hahahahaha……če bo pa šef knjigo uvedu, bo pa spet dober….hahahaha….bomo imel spet kej za brat, pa za pisat…..hahahahahaha…….
slišmo