Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hej Strelka,
hahahahaha…..matr so mega ti mački, evo, zdej mam spet število tri…..hahahahaha……hausmačo me dobesedno spominja na mene pred leti……hahahaha……dobesedno………hahahahaha……hvala, hvala…
hmmmmm……kontrolirat sm mislila tud dobesedno……hahahahaha……..in sicer sm dolga desetletja kontrolirala moj lajf, da pač ne boom prizadeta, pa te zadeve in tega se pač nism zavedala……..hahahahaha…….seveda je ego del nas…….svaka kaka……..ego je da best, sam če je pa ovešen z vsemi emocionalnimi smetmi, beri negativne energije al pa energije nizkih frekvenc al pa odvisnostmi al pa miselnimi vzorci al pa črne enrgije…….kuker duhci pa te zadeve……hahahahaha……….pa seveda deluje tako, da nas proba obvarovati, da bi še doživeli prizadetost, al pa poraz, strah……..pa te zadeve……..zato kontrola in seveda obtoževanja in opravičevanja……….hahahahaha…….in kar se človek trudi, da nebi več doživljal….hahahaha……..pač doživlja…tk je to…..trud je zgleda napačno vložen……..hahahaha……….a si že kdaj pomislila, da bi čist zavestno tukaj in zdaj še enkrat podoživela kakšen svoj dogodek iz preteklosti v katerem si bila mučos prizadeta,kuker v smislu cunami negativne energije……kajti, ko je človek mučos prizadet, takrat je v objemu totalnih nizkovibracijskih polj al pa črnih energij, pa te zadeve, cunami težke energije al pa cunami nizkovibracijskih polj…..hahahahaha……..in ker ego bi to hotu….hahahahaha………ampak, meni se je dogodilo, govorim iz svojih izkušenj, da, ko sm zanalašč sprovocirala v mislih dogodke iz preteklosti, ki so me mučos prizadel in sm še enkrat doživela dogodek čustveno,miselno, telesno in samo pustila, da se odvija in s tem sm sprejemala sebe, situacije….. se je pa ta težka energija sprostila in jst sem posledično dobivala razumevanje za svoje reakcije, kot tudi za reakcije drugih….…….hahahaha……sej veš, norc kt norc
…….hahahahaha…..
Tud primitivna ljudstva imajo svojo egojebo…….kolektivna energija……..hahahaha……….sam, da imajo v svoji kulturi večinoma iniciacije, se pravi korake, s katerimi se spoznavajo s svojim strahom, vsaj tk si jst to predstavljam, še nism bla nikol v stiku s kakšnimi …..hahahahaha…….pol pa lohk iniciacije preživi al pa ne…..hahahaha……….tk, da bilo kuda egojeba svuda………to je pač evolucija naše zavesti………hahahaha………….hahahahahaha……..hmmmmm…….ali pa tudi ne……..sej veš, norc, kt norc….…..
pozdravčke tebi, draga naša Strelka…..pa seveda tud vsem, k tele nebuloze berejo…….bilo kuda smeh energija dela čudeže svuda…….hahahahahaha…..