Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

hahahahahah……..ti me pa znaš nakrohotatBig smile……sem si čist predihala tole mojo glavno dihalno mišico že navsezgodi zjutraj…..hvala, hvala Clap……..hahahahaha…..pa tale muci, ki ga žura z muzko, je da bestClap, k sm ga zagledala, kako mi v ritmu pleše pred očmi, sm v momentu padla v ritem in že sm ga migala, kuker, vem, da danes je srečen dan, to sm zaćutla že zjutraj, zagotovo danes je srečn dan, prou za vse ljudi Big smile………hahahahahaha…….

hahahaha…..v nebulizmu sm zaenkrat še edini registrirani član, tk, da dobrodošlaWink……hahahahaha…..edino pomembna zadeva v nebulizmu je, da se člouk zaveda, da ima vsak svojo egojebo……hahahahaha…..Approve

za tvojo glavo pa mislim, da je nasajena čist varno na tvoj vrat…….pa noge maš tud verjeten do tal, ker ti pač rastejo iz riti, tko kt men……hahahahaha…….se mi zdi, da si čist kulThumbs Up in tud dosegaš pač vse normative racionalnnega uma Big smile…….hahahahaha….nebulistična analiza Wink…..hahahahahaha….

hahahahaha……..pa tud tkole, k berem tvoje poste, si zlo odkritosrčnaThumbs Up…..tk, da čist nebulistično mislem, da bi lohk tud tiste kontrole, ki jih omenjaš, pač postopoma razpustilaWink….hahahahaha…..sej veš, norc, kt norc……..hahahahhaha……kuker, pošlji kontrolorko Strelko mal na dopustBig smile……..hahahahaha……

ej, en lep sončni dan ti želim Hug…….hahahaha…..pa tko, kt prauš, smeh je pol zdravjaBig smile…….hahahahaha…..

Lepo je če deliš