Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
evo mene spet……hahahaha…….je tko lep in topu sonček zdele, da sm čist raznežena….hahahhahaha…..tale nežnost je prou lepa, sej dolga desetletja nisem vedla, da sploh obstaja…….hahahahaha…….jp, nežnost je eno tako stanje, ki ga jst dolga desetletja nism poznala……hahahahaha……sm mislila, da sm se raznežila samo takrat, ko sm vidla al dojenčke al pa kakšne mlade živalce, mucke al pa kužke……hahahahah……njet, to ni bla nežnost……to so bli eni taki dogodki, ki so mi v moji zavesti pač prevedli situacijo al pa dogodek……kuker glej ga bejbi…buci…buci…..in sem bla kao raznežena, že kuj naslednji moment, k je bil drug dogodek, je pa tisto stanje šlo papapapapa…….pozabljeno……hahahahaha…….pa spet oooo bejbi….buci….buci….hhahahahaha……..kar neki…….hahahahaha……sej nism mogla bit nežna, če pa te nežnosti ni bilo v meni…….njet…….v meni je bla borba za preživetje, torej strah in tam kjer je strah pač ni ljubezni……..hahahaha……..se pravi, če vzamemo strah kot eno polarnost in ljubezen kot drugo polarnost………in potem lahko rečemo, da ima strah več nivojev in podnivojev, kot naprimer jeza in agresija sta nivoja strahu in podnivoji so zavist, ljubosumje, prizadetost, opravičevanje, žalost…..blabla…..in vzamemo ljubezen, ki ima nivoje in podnivoje in sicer sta nivoja lahko brezpogojno sprejemanje, strast in podnivoji nežnost, radost, notranji mir…..blabla……hahahaha….evo pa imamo polarnosti, nivoje in podnivoje kuker jih čmo…..hahahaha…….sej zato imamo naš racionalni um, da skombinira vse te nivoje in podnivoje…….hahahahahaha……..ampak vse pa smo mi točno v tem zdaj momentu……..pa mi povejte, na katerem nivoju ali pa podnivoju ste……hahahahahaha…….sej je čist enostavno ane……vse se dogaja v naši zavesti………hahahahaha……vsi ti nivoji in podnivoji…….hahahahaha…….
Ampak, žal, je to še veliko bolj zakomplicirano…….hahahahaha……..ta stavek imam najraje…..a kaj v tem stavku…….hja, taprvo je beseda “žal”…..se prou mene prou res žalosti, da so komplikacije tako velike……hahahahahaha……..matr je fajn ta naš racionalni um……..komplikacije na višku……hahahaha……tk, da če je meni žal, da je nebulizm tk zakompliciran, mam jst problem in ne vi, ker pač z ozirom na to, da vi znanosti nebulizm ne jemljete kot zakomplicirano, se morm pač jst poprijeti z mojo žalostjo in kompliciranostjo……hahahahaha…..ni druge……kar se men dogaja, je za mene pomembno……hahahaha…..kar se vam dogaja, je pomembno za vas……..hahahahaha……….se pravi, da je to moja tema….kuker noč…….tema, ni svetlobe……ampak, glej ga šmenta…..hahahaha…..tam kjer je tema, je tudi svetloba…….hahahaha……..ker pač svetloba, brez teme ne more obstajati in obratno……hahahahahaha……….to sta pač dve polarnosti……….tk, da evo jst sm resno vzela mojo nebulistično temo in seveda sem resno vzela, da obstaja pač tudi svetloba……hahahaha…….tk, da vam sporočam, da men ni nč več žal, da je vse še bolj zakomplicirano……hahahaha……a zakva ne…..hahahahahahaha……zato, ker pač ni……vse je čist preveč enostavno…….. evo preprosto tam, kjer je strah, ni ljubezni in tam kjer je ljubezen ni strahu in ni žalosti in komplikacij in bolečin, ki so samo obleke, ki si jih strah nadene……..hahahahaha……..sej poznate guno zgodbo Adama in Eve, ki sta živela v raju in sta bila naga….kuker ni blo mure, pa vrsačija……hahahaha….edina firma je bla Adamova in Evina obleka…….hahahahahaha…..enostavno ane……..dons je preveč firm, pa člouk ne ve za kero bi se odloču……hahahahaha……..kuker ali bi se odloču za črne, temne energije al bi se odloču za nizkovibracijska polja, al bi se odloču za vedenjske vzorce, al za odvisnosti al pa za prejšnja življenja, da si pač lahko razloži, zakaj je pa zdej jezen na nekoga……..ampak to so samo opravičila za stanje, ki ga živimo……in kuker vemo, vsak odvisnok najde opravičilo…..hahahahaha……hahhahahaha
Tk, da v nebulizmu je čist vseeno, s kakšnimi besedami pač člouk opiše svoja stanja……hahahahaha…….v nebulizmu je pomembna energija……to je vse, kar šteje v tem vesolju………hahahahaha……čist enostavno in če imamo in doživljamo jezo in agresijo in si potem lepo razložimo, da pač smo lahko jezni na človeka, ker nam je tolk življenj nazaj nevem kva naredu……hahahaha……krasno opravičilo…..hahahahaha…….to je isto kot soseda, ki mi razlaga, da jezna na gunga, k ji je deset let nazaj pokradu to in to, al pa ena moja znanka je dobra, k mi je zadnjič prjavla po telefonu, da seveda je točno zdej ljubosumna, sej je mož šel sam s frendi za par dni na dopust, se pravi, da ima opravičilo za svoje stanje……hahahaha…….to je pač naš pogojeni um, ki nam takoj servira opravičilo za naša stanja…….hahahahahahaha…….in kje je tukaj širjenje zavesti o svojem pogojenem delovanju…….sama opravičevanja……….hahahahaha……matr je fajn ane…..hahahaha……
Pa, če se še mal ustavim pri tej temi človeštva……recimo, znanstveniki, kuker inžinerji, pa te zadeve so v temi, ker ne znajo rešit in pogasit požara, ki je zajel Moskovo….opravičilo je, da takega stanja temperatur na tem koncu sveta še ne poznajo, niso navajeni in pač ne vedo kaj naj naredijo, so pač mislili, da bo skoz isto…..še ne poznajo guno, da so spremembe naša edina stalnica……….hahahahaha……pa ta je tud dobra s tisto nafto v mehiškem zalivu, kuker še niso imel tacga primera………..niso pač vajeni sprememb, v bistvu jih sploh ne ukalkulirajo……matr jaka muda od inžinerjev……….hahahahaha……… pa vsa ta vremenske razmere, ki jih kao nismo navajeni…….spet so mislili, da bo skoz isto……….hahahahaha……pa tale naša gospodarska situacija je dobra, kuker še ni blo take situacije, pa ne vedo kva narest vsi ti študirani ljudje………hahahahaha…..pa, če pogledamo samo človeka, ki tudi dnevno pada v svoje krize in nekrize, kuker borba za dnar, pa te stvari…..hahahahha………a vas tole vse res ne spominja na temo, na noč…….pa seveda sama opravičevanja, zakaj je temu tako in zakaj je drgač tko……blablabla…….mi s svojo zavestjo doživljamo svet, kakršen je in ga potem sodimo…….pa vendarle, če se sami vase zagledamo, pogledamo in gremo za energijo kuker jeza, strah in uporabimo katerikoli tehniko, da se soočimo s svojimi čustvi v povezavi s svojimi miselnimi konstrukti, potem se mi zdi kuker nebulistu, da lahko pridemo do izvora strahu v nas, do našega bolečinskega jedra, seveda lahko začnemo kuker s podnivoji, kuker jeza, bolečine, razočaranje…….nek je treba začet……vse to je v nas in samo sami s svojo odločitvijo, da hočemo pač razumevanje za svoja stanja in ne opravičevanja ampak razumevanje, ki prinaša s seboj spontanost, strast, humor, radost in koneckoncev brezpogojno ljubezen, samo sami lahko zberemo vso to svojo energijo in jo potem, ker pride do razumevanja enostavno več ne trošimo za nizkovibracijska polja, al pa temne energije, al pa negativne enrgije, ni več vzvoda za trošenje………..je pa to resnično delo, ki ni plačano z everčki, pa še fulll mora biti odkritosrčnosti in resniceljubnosti in popolnega zaupanja………everčki pridejo kasneje……hahahahaha…….sej vem, jst sm en norc…….hahahahaha……..aja vas zanima samo kdaj pridejo everčki…….hahahahaha……hja, vsacga kej zaanima…..teli everčki zanimajo tudi vse svetovne banke, pa koorporacije, pa davkarijo, pa državo……..tk, da niste nč posebnega, če vas sam everčki zanimajo……hahahahah…..sej jst tud z verčki plačujem položnice, pač tako je danes…….ni pa nujno, da so nam everčki cilj……..vsi neki delamo……..tud gun, k je na socialni, je pa prej delav, al pa še bo, sej ni potrebno soditi in se primerjati……..ampak glavno delo, ki pa naj bi ga človek opravljal v tem
času, je pa samospoznavanje in s tem zbiranje svoje energije in s tem se človek nauči kaj je prouzaprou pozornost in kamor gre pozornost, gre tudi naša energija………vsaj pr norcih……res pa je, da se v tem momentu ne morem hvaliti z mučos everčkov…..hahahaha……manjka mi pa tud nč ne……tk, da sem zdrava, vesela, radostna, nežna, strastna…..hahahahaha……..pa čist nč me ni strah……pa v prejšnjih življenjih sem bla tud že vse, lih tko kt vi……..hahahahaha……pa nej mi kdo dokaže, da pač nism bla lih kakrkoli si zdejle v tem momentu namislim…….hahahahaha……..tale astral je res fajn, sam dokler časa smo v odvisnosti od njega, se pač zgubljamo v njem in seveda imamo astral žur, en na wall sreetu en pa Sloveniji….hahahaha….. a je kej važen kje natanko……blablabla……hahahahaha…….in še hopsasa….tralalala….
slišmo