Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
sedim zdele na terasi…..pogled je veličasten…..pogled v dolino je čist mističn, kuker megla in iz te megle se dvigajo vrhovi smrek, lipe…..sem in tja se sliši hrup avtomobila……..je lih tk, kt, da bi sedela iznad oblakov in samo slutila in slišala življenje spodaj na zemlji…..hahahahaha……zgleda, da me je tale kamen moldavit kar prenesel v vesolje…..hahahahaha……halo zemlja, tuki rezina…..halo, halo…….hahahahaha…..mal prekinja…..halo….halo…..ma ja tale moj mobi je tud že mal dotrajan….hahahahahahahaha……kva čem….tk je….kk je…..
Dons dobim obisk, ki sem ga prou res vesela…….hahahahaha….namreč se je javila ena frendica, ki se ni javila že kar nekaj časa in sem ji pred meseci stisnila sms, da, če se počuti za kakšen bla,bla…..naj se javi kadarkoli…..nč važen…….čas sploh ni pomemben, tud dogodki so samo dogodki in čist nč druzga…….hahahahaha……tk, da se je učeri javila in dons bova lepo mal čvekale, pa blebetale, pa te zadeve…….hahahahahaha……..matr je fajn……ane……
Drgač pa lohk v večih knjigah preberemo, da je zemlja tud živo bitje, da ima tud svoje čakre in meridiane, čist lih tk, kt mi ljudje in, da se energija zemlje menja……..se pravi, da gre zemlja tudi čez transformacijski proces, katerega težnja je, da se aktivira negativna energija, ki zmoti naše življenje tako kot ga pač poznamo…..tk, da bilo kuda, transformacije svuda…….hahahahaha…….ne se upirat…..sprejemajte sebe v teh spremembah in to pomeni, da sprejemate svoja čustva v povezavi z mislimi, brez, da obtožujete in se opravičujete……hahahahaha….no, ja vsaj v nebulizmu……hahahaha….dogodki se dajo čist komod opisati brez obtoževanja in opravičevanja……brez notranjih in zunanjih bojev…….dogodki se lahko opišejo s popolnim razumevanjem za vse vpletene…….hahahahaha…..sej vemo guno nebolistično misel, da ima pač vsak svojo egojebo……..hahahahaha…….in, če ste usekali že kakšno potovanje v sebe, v spoznavanje sebe, svojih misli, svojih občutkov, se pravi, da ste se rešili že marsikatere odvisnosti, kle ne mislim na cigarete……hahahahaha……ampak na odvisnosti od odnosov, sistema…….na odvisnost od svoje samopomembnosti…..hahahahaha……..ste tud verjetno že spoznali marsikateri miselni vzorec in ga rešili energije, ki ga podpira……hahahaha…….tk, da ste se verjetno že rešili kritik in obsodb in strahu iz telesa…….hahahahaha…..no,ja……ali pa tudi ne…….hahahaha…..nč važen, kar še ni, pa še bo, sam, če človek hoče, oziroma se odloči……..hahahahaha…..odločitev je važna……vsaj v nebulizmu…..hahahahaha…….sej nas podpira vso vesolje in naša mati zemlja in jst sm kot norc prepričana, da naši reptilni možgani delajo na transformaciji prou vsak moment…….hahahahaha……ma, ja norc, kt norc, kva pa čem………ampak pr men je blo prouzaprou pred leti lih tko……hahahahaha…..ko sem pristala v svoji depri, sem imela kuker en vakum, al pa tud bolečine zadaj v glavi in to se mi je selilo po vratu in potem v rame, pa tko naprej…….hahahaha……sej vem, lohk bi šla k zdravniku, pa bi mi dal tablete, ampak njet…….jst nisem hotla malcat tabletov……sploh pa ne za umiritev…..hahahahaha…..in, ko sem se začela samospoznavat, svoje miselne vzorce v povezavi s čustvi in jih sprejemat, to pa tako, da sem dopustila, da so se samo dogajali, brez, da bi obtoževala al pa se opravičevala…..sem pa jst sproščala energijo, ki je bila blokirana v vzorcih, al pa odvisnostih……in tako dobivala večje razumevanje za svoje delovanje in posledično tudi za delovanje drugih……..hahahahaha…….in seveda vedno več svobode in spontanosti……hahahahahaha……..sej, ko sem se reševala kritik, obsodb, kontrole pa seveda konckoncev strahu, sem prouzaprou ugotovila, da postajam lažja in lažja in zaštekala čist v praksi, da je naše telo resnično ena sama energija, ki je seveda povezana z energijo zemlje, vesolja…….in energija je vse, kar šteje…….vsaj za mene…….hahahahaha…..mi itak živimo v materialnem svetu……svaka kaka, sej smo na zemlji……ni pa point, da se počutimo varni samo, če imamo okoli sebe stvari, ki jih kao posedujemo…..hahahahaha…..njet, v nebulizmu pomeni, da vse česar se dolgo časa držiš, se prilepi na človeka in človek je v bistvu posedovan……..hahahahha……..vse na tem svetu je za nas ljudi, drgač tega ne bi bilo…..tk, da se mi zdi, da mi komod vse stvari uporabljamo, če jih pa zlorabljamo, smo pa posedovani…….in takrat raste strah, ki pa rasste nekako premosorazmerno z kopičenjem imetja……hahahahaha……imetje je da best, sam ne, da bi potem morali delati neke tehhnike, da ga obdržimo…….hahahahaha….njet v nebulizmu to ne gre……se pravi, da tehnike delamo potem v prvi vrsti zato, da obdržimo materialne dobrine in ne, da se samospoznavamo, se pravi, da spoznavamo svoje miselne vzorce-konstrukte v povezavi s čustvi, prouzaprou svojo egojebo…..hahahahaha…….večina tehnik je da best, sam je pa od človeka odvisno v kakšen namen jih uporablja…….molitev je tud ena taka dobra tehnika……hahahahaha……sam, če človek moli v smislu, da nej dobi zdravje, službo, dnar……hahahahaha……je to čist brez veze…….hahahahah…..če pa človek moli, da dobi razumevanje za svojo situacijo, za svojo egojebo…..se mi pa zdi, da je molitev, al pa katerakoli tehnika v veliki meri uspešna…..no, ja vsaj v nebulizmu……tk, da razumevanje svoje pogojenosti vodi v svobodo…….hahahahaha……ali pa tudi ne……..hahahahaha……hahahahaha….kuker se boste odločili, tako pa bo……hahahahaha……..matr je fajn tale nebulizem…..ane…….hahhahahahahaha……no, ja, vsaj za mene……hahahhahahaha…….….
slišmo