Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
matr, je fajn vreme, men je u nulo všeč……hahahaha…..sej vem, zdej mi lohk kakšen reče, da nism bla učeri tam, kjer je toča lomila drevesa, pol pa neb tkole govorila……hahahaha……ejga, če bi bla včeri v kraju s točo, bi verjetno moje delovanje bilo v skladu z vremenom in bi mogoče vodo črpala iz kleti, ne vem……pač deluješ……..in si pri tem nč misliš, da kolk si pa revež, k moraš to in to delat in se smilit samemu sebal pa bit fouš gunim, k toče niso doživel……hahahahaha…….pač vremenarji pravjo, da nej se kar navadmo na tele hitre vremenske spremembe…….hahahaha…jst jim verjamem…….hahahaha…sej, če bi človek delu vreme, ga že nikjer ne bi bilo, je rekla naša stara mama…….hahahahaha…….tk, da spremembe so zgleda hitre……hahahaha……sej človek pa pol reče, hja, sej prej pred točo je blo še kar, sam zdej je pa slabo, mormo streho nanovo prekrit, pa te stvari, pa kje bomo dnar dobil………..hja, tk, to gre……..vreme nč ne vpraša…..vreme dogaja in je vedno in bo vedno dogajalo………svaka kaka……sej, naš um nam pa pove, a je zdej neki dober ali pa slabo za nas……hahahahahaha……vreme pa dogaja……pol je pa vreme krivo, da so ljudje slabe volje……vreme sam je in ni čist nč krivo, sam ljudje radi najdemo krivce izven nas, tk, da je prou fajn, da mamo vreme, je vsaj en čist komod lohk kriv…….hahahaha…….vreme pa samo dogaja……hahahaha…..matr je fajn mal nebulizirat……hahahahaha…….sej sm znansttvenik nebulizma………hahahaha…..al pa norc realizma….al kva…….hahahahah……..ma, ja vse je -izem, pol pa kukerkoli……..hahahahaha……
Pa sm se zdele spomenla, da sm enkat prebrala na na forumu, da sem odbita……hahahahaha……matr je fajn………kva zdej to pomen odbit…..vsako misel spremlja čustvo, pač v nebulizmu je to kuker pravilo na poti samospoznavanja…….hahahaha…..hahahaha…..odbit-pribit……hahahaha…..hmmmm, če tkole pogledamo je odbitek od davka dober, člouk se počut fajn, odbitek od plače al pa dobička, pa slab, človk se ne počut več tko fajn…….hahahahaha……matr je fajn, ane………pribitek k plači ali dobičku je dober, odbitek pa slab………hahahaha…….in vsako dobro-slabo spremlja pač čustvo…….in če se zagledamo v besedi odbit in prbit…..hahahaha…..gre v bistvo za eno in isto besedo BIT, črke pred njo pa izražajo stanje, ki nam pač z ostalimi besedami nekako da jasno sliko o izkušnji človeka……….hahahahah….kere nebuloze…..torej gre za našo BIT…..hahahahaha…..in to bit je brez veze negirati, se z njo boriti, bit pač obstaja…..hahahaha……men se zdi, da se je potrebno spustit v tiste črke pred bit, kuker, če vse obstaja in dogaja, kuker vreme…….je prouzaprou res samo od nas odvisno kako bit jemljemo in, če jo jemljemo kakorkoli ali dobro ali slabo in to z vsemi čustvi, ki zraven pašejo, se prouzaprou istovetimo s situacijo……hahahahahaha………….vse je in je blo in bo in samo mi sami sodimo ali je nekaj dobro ali slabo……in dokler časa človek sodi, se bojuje sam s seboj in posledično z okolico………hahahaahaha………in tako zgublja energijo…….hahahaha……kot norcu mi je jasno, da je energija edina stvar, ki šteje in, da je bolj realna kot miljon ojrov al pa dolarjev…….hahahahaha…….tk, da pribit, odbit, zabit,nabit……hahahaha…….zmeri gre za BIT……hahahahahahaha….in do te biti se pride po poti skozi sebe, čez sebe v sebe…..nikakor pa se do biti ne more priti po poti izven sebe, vsaj v nebulizmu ne……..hahahahaha……..no, ja to so še vedno nebuloze in jst sm še vedno edini registrirani član…….hahahaha…….a je zdej to dober ali slabo……hahahahaha…….jst sam sem, ravno tako, kot vi, če vam grem pa kao na živce ali pa na spolovilo, mate pa vi problem…….hahahaha…….in kuker sm enkrat nekje prebrala, da na nižjem nivoju zavesti ni rešitve, na višjem nivoju zavesti pa ni problema……..hahahahaha……matr se res ne spmnem več, kdo je to napisu……men se zdi, da je bil Roberto pa še neki….plosk,plosk, plosk…..hahahahaha…….a je zdej to dober al pa slabo…..ne vem…..hahahahahahaha…….režim se pa ploskam lohk lih tk…….hahahahaha….norc, kt norc…..hahahaha………sej zdej lohk tud kakšen reče, da se indentificiram z vlogo norca……hahahaha……tud lohk……..hahahahaha……mam velik vlog v lajfu…hahahaha…….kuker hči, mati, frendica, čistačica, kuharca……hahahaha……..ampak vloga norca je pa rdeča nit, ki se vleče skozi vse vloge…….hahahahaha……ena rdeča nit pa tud more bit……hahahahaha……ali pa tudi ne……..hahahahahaha…..
slišmo