Reply To: Krvni pritist
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Krvni pritist › Reply To: Krvni pritist
No ja BRezo v tej temi jih je več sodelovalo..ne samo trije …vsak je doprinesel nekaj…
še vedno trdim ja ..da je tisto o spanju Natašino mal čudna …
Jaz dojemam no sem mnenja ..da je spanje saj pravim kot ena tabletka …tko naravno zdravilo , da se nekaj poštima uravnovesi …vzrokov je pa pomoje tisoč in sto ….in ja tud oslabljena tretja čakra je to …( s predpostavko , da tretja čakra uravnava hormonske žleze ….nadledvično …ki ma veliko pri tem a je človk utrujen non stop …manjka tko tiste energije)
glede sprejemanja pa nesprejemanja ..pa srčne čakre pa niti ni tko bosa …
Ker tud oslabljeno srce …..sledi nizki krvni tlak ..kar pa je spet v domeni srčne čakre ….
torej nepravilno delovanje srčne čakre ..spet potegne marsikaj za sabo …jp tud ljubezen ..pa sprejemanje in nesprejemanje le te..
Drugače pa …jaz se ne primerjam s pametnjakovičem, pa da vse vem pa znam ( to govorim na splošno)…zato se mi zdi tole dokazovanje ..kdo ima prav čist brezpotrebe…in ne čutim čist nobene potrebe dokazovat pa tupit komu v glavo, svoj prav….Kaj pa če je Bad Boy prov en delaven fant …?
Ampak je mogoče vegetarjanec …oz poje malo mesa, …mu mankajo kakšni minerali , pa vitamini …
Če mi pa kdo kaj novega pove ..pa se mi fino zdi ..ker se tko tud jaz kaj naučim …
Samo Bad Boy je vprašal za nasvet za nizki tlak ..in sem mu ga podala…, no tko predvidevam da tudi ostali…
Jp jaz sem še vedno za to ja , da zdravniki tud niso nekaj brez veze ..alternativci pa tud niso mali bogovi , da vse vejo in znajo
strelka2010-08-04 13:40:39