Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

matr je fajn tole vreme ane…..lih prou topu sonček, zjutri lih prou sveže…..juhuhu……hahahahha…….prouzaprou jst uživam z mojim živalskim vrtom, pa tudi mami muci me obišče, ker pač ni vikend…….hahahaha………

Ejga, smo se lih najedel…..kuker pesjanarji, pa te zadeve…..men pa zadnje dva dni bolj paše se po vrtu mal past…..hahahaha…..se mi zdi, da pravijo temu mojmu pojavu presnojedec…….hahahahaha……sem še grozdje pojedla namesto popila kozarc vina……hahahaha…….evo, pa je fajn…….matr mam tko lepe in polne tele tamale party paradajzke, pa res majo dober okus, pa lih prou mi sede v usta……..hahahaha……
Tk, da jst pač poslušan svoje telo kar se tiče hrane pa pijače……hahahahaha……..in, če mam kakšne obiske se čist z veseljem prilagodim in prouzaprou so zmeri spremembe…….hahahahaha…..kar se pa mojih kil tiče mi pa ne gre ne dol ne gor……hahahaha…..pol pa tud, če neki dni nč ne jem……hahahaha……ejga…..to so še vedno nebuloze in v nebulizmu je vse mogoče…….hahahaha……..men se zdi, da bi se poleg telesa človek mogu zavedati tudi svojih misli……hahahaha……..se mi zdi, da bi blo zavedanje svojih misli še tanajbolj zdravilno……kuker naprimer omejevalnih misli…….hahahaha……kuker naprimer, da nisem dost dobra, dober, da ne dobivam, zaslužim dovolj……..hahahaha….naprimer te misli so direktno omejevalne in prihajajo iz strahu in ustvarjajo strah……hahahaha……se pravi, da se človek indentificira s strahom, ki potem obarva naše nadaljne izkušnje…….no, ja, jst sm se v preteklosti indentificirala s strahom……hahahaha……vi, se verjetn ne…….hahaha…..naprimer, če gremo dalje z nebulozami, bi rekla, da ko človek prepozna to svojo mentalno zanko, ji lahko oddtegne pozornost…….hahahahahaha……in s tem ji odtegne tudi moč, ki jo potrebuje za ponavljanje……hahahaha……..sam, da ji pa odtegne pozornost…..hahahaha……to pa ni lih tko u izi…..se mi zdi, da mora človek res hoteti spoznati sam sebe in to skozi sprejemanje sebe in ne drugih…….sebe, svojih strahov……..z napadanjem na svoje bolečinsko jedro…….tako se mi kot nebulistu zdi, da si človek širi zavest o samem sebi…….in tako je tudi energija, ki jo človek vloži v spoznavanje svoje egojebe resnično dobro vložena…..kuker v sebe…….hahahaha…..ne v soseda, v sebe……v svoje samospoznavanje svoje egojebe……..hahahahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš