Reply To: o kamnih in kristalih
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › o kamnih in kristalih › Reply To: o kamnih in kristalih
Kuker čiščenje sem mislila konkretno na prah, ki se nabira na kamnu, ker je pač tale moldavit po površini razjeden, ni gladek in prah se vedno nabira, moji ostali kamni, sej jih ni veliko, ampak so vsi gladki, tako, da tudi prah lahko obrišem in se grem moje “rituale”…..hahaha….kuker jih informacijsko očistiti, se z njimi oglasiti, jih energijsko aktivirati, pa te stvari, pač približno tako, kot imaš opisano v svojih knjigah, sem posvojila tvojo metodo “srečanje neba in zemlje”, le, da imam z vsakim kamnom še kakšen svoj ritual…..hahaha….pač mam z vsakim kamnom odnos,kakor tud s skupino, kot enotno….hahahaha…..sej skupinica mojih kamnov ni velika, par kosov, ampak je pa prou zanimivo, kako in kdaj mi kamni prihajajo na pot…..tk, da sm mislila, če lahko moldavit glede na njegovo razjedeno strukturo površine operem pod tekočo vodo, mogoče v deževnici., ali pa v kakšnem studencu, ker prah se bo definitivno nabiral….verjetn ga pa ne smem oprati v morju oziroma slani vodi….ne vem zdej čist točn….ampak si pa ti ekspert na tem področju, tk, da sem se na tapravga obrnila…..hahahaha….