Reply To: s.p.

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast s.p. Reply To: s.p.

Anonimnež
Nedejavno

Excatly…slišal sem kar nekaj informacij, ki so bile mal skregane med sabo…pa tukaj preverjam kaj naj bi bilo kao res…Wink

Fore pri nekaterih oblikah zdravljenja al pa masaži so pa da moraš imet kao opravljen tečaj, po možnosti kakšen listek…tralala…potem so pa tiste fore s prostorom…Če imaš doma moraš imet kao dva parkinga, dokazat v zemljiški knjigi (večina objektov v LJ še danes ni vpisana oz. postopki še niso končani), imet kao dva wc-ja, umivalnik v prostoru v kateri izvajaš dejavnost in še nekateri drugi pogoji, ki jih še po bolnicah ne izpoljnjujejo…tako da je včasih najbolje najet prostor in čao…sem pa slišal še eno foro da si kao alternativec na terenu pa se izogneš tem problemov s prostorom…LOL

Skratka ko me bo mal bolj prijel v tej smeri se bom že pozanimal še res tiste mini detajle…zdaj se pa bolj ukvarjam s prispevki pa mi ni nič jasn…Za tiste ki bi hotel kao tisto državno subvencijo (4500. evrov) pa sporočam da se trenutno rešujejo še zadeve iz prejšnjega leta…No ja, na kratko povedano če se človeček kao danes prijavi na zavodu, vloži vlogo, bo čez kakšne pol leta na vrsti…kako bo pa do takrat preživel…valjda od denarne zaloge iz preteklih let…Aja pa še potem mora kao iti na nek zagovor pred komisijo, predstavit plan- kaj bo delal, kako bo oglaševal…in na podlagi tistega šele komisija odloči a bo dobil subvencijo al ne…s tem da bo moral hodit še na neka brezvezna predavanja…na koncu bo pa moral plačat od tistih 4500 še DDV državi…Povedal osebki, ki so šli čez vse to..ni vsem ratal…Tongue
Lepo je če deliš