Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

hja, prou maš Strelka,…….nobenga ni za zagovarjat……bi rekla, da je ena taka preprosta “kmečka” kultura človeka v naslednji misli……ne delaj drugim in zemlji tisto, kar sam ne bi rad videl, da delajo tebi……
po domače rečeno….zemla ni kanta za smeti, kakor tudi človek ne…….hahahahaha……sej veš moji prevodi nebulističnega norca……..hahahaha….

sem tud sama pred leti živela na 800 metrov nadmorske in zrak je bil res fenomenalen……to je bilo v času mojega turbo zgoščenega samospoznavanja, depre, pa te scene…..hahahaha……..morm priznat, da sm takrat ponovno začutila dinamiko v sebi in to čist v povezavi z naravo…….sej, deloholik sem bla že prej,moj cel lajf, sam to ni tista dinamika, ki se ji reče preprosto življenska kreativna energija…….

Tk, da teli tvoji hribi so res da best…….evo, mal zdravega smeha iz mojih natanko 333 metrov nadmorske višine…..hahahaha……je zadnjič frend s telefonom zmeru………pa še številko na hiši imam 33….hahahaha…hahahahaha…..kere hude nebuloze v številih……hahahahaha……

pozdravčke tebi v hribovje in vam, ki tole berete…….pa še…..hahahahahahahahaha……mi mamo se fajn, če vam prou je al neeeeee…..nam važno je le, da mamo se fajn…….hahahahaha……hahahahaahah Smile

Lepo je če deliš