Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

hahahaha…..tale luna…..jst, kt norc mam vsako polno al pa prazno luno praznik…..hahahaaha……ma, ja men so prazniki taboljš, sem mela učeri še god, kuker sveta Ana…hahahaha……hahahaha…..pa mam dons spet praznik……pač v delovanju je spontano praznovanje, k mi ena frendica uleti od daleč,……..hahahaha…..iz daljne dežele…..hahahaha…..pa nč ni šla s trebuhom za kruhom…..ampak ji je čist pasal mal zamenat države, je bla lih fajna situacija…….hahahaha…….pa mogoče ji bo spet čist pasal mal zamenat….kuker obratno, ne vem……..hahahaha…….spremembe se dogajajo vedno zdaj………in ne kuker nekje v bodočnosti…..hahahaha……..vedno zdaj…….hahahahaha…….tukaj in zdaj……vsak novi zdaj……hahahaha……..

Pa, k sm lih pr frendih…….hahahahaha…..sm včeraj po telefonu slišala enga frenda, k ga resnično že kar neki časa nisem…….mesece, pač moj god, pa te zadeve….hahahaha…….pa evo halo…..halo…….ooooo….. stari kva dogaja, kako si……in njegov odgovor je v večini, že leta…..hahahaha…..ejga stara…..vrhunsko…….vrhunsko dogaja in vrhunsko se počutm…….hahahahaha……mene je čist zvil od krohotanja, tk, da se je že mal vrhunsko za mene ustrašu….kuker kva pa je, da se tk režiš……..ejga stari sm dobila eno asociacijo…..hahahaha……na besedo vrhunsko……hahahaha……kuker a si kupu marbit vrhunsko potapljaško opremo……hahahahaha……….pa mu mal povem okol vrhunskih potapljačev in opreme…….hahahahaha……..hja, pa mi reče mirno……ampak stara…..sej vrhunski potapljač ne rata čez noč, sej to je šport, kuker smučanje al pa plavanje…….je treba trenirat…….to so leta treninga……..pa je pol tud oprema temu primerna, pa sponzorji, ma, ja to je spet cel biznis……..hahahaha…….sej je naš Bojan Križaj imel tud vrhunsko športno opremo, sej je bil vrhunski smučar, sej je leta in leta treniral…….hahahaha……pa se še neki reživa, se zmenva za en vrhunski obisk in se posloviva……hahahahaha……….

Tk, da vsak vrhunski šprtnik al pa ekonomist, arhitekt, dohtar obrtnik, podjetnik…..pa te stvari……so verjetn mogli mal študirati, se koncentrirati na svoje znanje in na pridobivanje novega in seveda so imel dost volje…..pa seveda veselje do svojega dela……pa tk naprej……..čestitam vsem bivšim, sedanjim in bodočim vrhunskim športnikom in ostalim vrhunskim dohtarjem, pa tk naprej…. in jim vsem želim vrhunsko opremo………hahahahaha……..ampak, me pa zanima ali so zaradi tega kej boljši ljudje…….mislim v smislu človeških vrednot, kot so naprimer ljubezen……sočutje……spoštovanje…hja, ne vem…….bi jih pač mogla poznati, da bi lahko komentirala…….ljudje smo res ena vrhunska reprodukcijska vrsta…..hahahahaha…..se čist strinjam……vsak od nas je vrhunski…….oziroma lahko postane vrhunski človek, poln obilja radosti in sreče, ljubezni, harmonije…..le, da kot norc mislem, da tak vrhunski človek lahko postane samo skozi razumevanje sebe, hoteti se spoznati skozi svoja čustva v povezavi z mislimi……misli recimo oblikujejo naš sistem vrednot, vsaj jst tk mislem……vsaka misel vsebuje neko čustvo……hahahahaha…..naprimer strah-ljubezen….in misli v povezavi s strahom so pač energije nizkih frekvenc, se pravi nizke hitrosti…..hahahaha…….nizki štart……..hahahaha……to se pravi, da energijsko stagniramo……nasprotno pa misli, ki vsebujejo ljubezen, radost, veselje, srečo……pomenijo višje frekvence…….hahahaha…..višjo hitrost……hahahaha……..vendar pa kukerkoli, frekvence gor al pa frekvence dol, men je bil Emerson Fitipaldi, kar se tiče frekvenc formule 1 da best……………..hahahaha……miselno osredotočenje na nekaj v bodočnosti……tud lohka,mam čisto razumevanje, sem bla sama dolga desetletja mal v preteklosti, mal v bodočnosti, ni blema…..hahahahahaha……ampak spremebe se dogajajo vedno zdaj…..in vedno živimo zdaj, to je za mene kot norca ta večnost življenja….hahahahaha ……..po drugi strani pa spet lohk kt norc rečem, da je tud reinkarnacija ena oblika večnega življenja…..hahahaha……norc kt norc…….hahahahaha

Tony Sammara je napisal nasledno misel…..”””””…..spontana, resnična sreča je izven misli in to je modrost prvinske narave…..””””””

slišmoFlower

Lepo je če deliš