Reply To: s.p.
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › s.p. › Reply To: s.p.
Medalja ima tudi drugo plat. V nekem obdobju je s.p. odprlo en kup tipov, ki so imeli le mobitel in šraufenciger, lotili pa so se prav vsega. In če si jim dal delo, so ga najebali oni, ker ga niso znali izpeljati, kot tudi ti, ker pač zadeva ni bila narejena, kot je treba.
|
AVATAR wrote: Na eni dobri lokaciji…tudi konkurence ni…imajo fast food lokal…zdaj že 6 lastnik…vsi pred njim so kot zakleto propadli…ni šlo…čeprav gre mimo veliko ljudi, dijakov, študentov.
5 lastnik je bila ena bejba…enkrat sem pri njej vzel ameriški hot dog…grem veliko krat tam mimo…En dan opazim, danes zaprto in nikjer nobene hrane…ona ravno stopi ven…zagleda se v moje oči z občutkom krvde…češ zakaj nisi kupoval pri meni, da sem zdaj propadla…zanimivo, jaz sem bil krivec tudi meni je bilo takoj jasno, da je konec…Me prav zanima koliko časa bo zdržala 6 lastnica.
Tudi pri teh stvareh ima medalja drugo plat. Moja teorija je, da so hoddogarije v Sloveniji propadle zaradi kruha. Tisto hrenovko si dobil v nekakšni mehki, veliko preveliki, cunjasto-gumijasti štručki. Fora je bila v tem, da so skušali lastniki hodogarij kupiti vse čim ceeneje, na račun kvalitete – razlike pa so v bistvu drobižeki. In pri hod dogu hrenovka sploh ni pomembna, ampak kruh. V Ljubljani npr. dobiš najvboljše sendviče v pekarni/sendvičarni pod Metalko. Ampak tako dobri so zaraadi kruha – tisto, kar je notri, sploh ni kaj dosti pomembno. In tudi hod dogi so bili najboljši tam, kjer si hrenovko dobil v štručki diskretne velikosti, ki je pod prsti pokala, ne pa da je bila gumijasta. In če lastniki niso poštekali, v čem je štos, pač niso za ta posel in je čist o.k., da so propadli.
Aja – kruh v naših fast foodih je ponavadi tako zanič, da se moraš po mojem prav potruditi, da tako zanič kruh narediš.
tadej pretner2010-07-24 07:37:44