Reply To: s.p.

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast s.p. Reply To: s.p.

Nataša
Član

AVATAR wrote: Nakladanja o vesolju mi nič ne pomenijo, neglede na tvoj SPIRIT…Videl sem že veliko ljudi, ki so kokodakali oh in ah…pa vsi bili sirote jerice…kot večina ljudi na tem planetu.

Na nek način se strinjam, ker pač večina “duhovnežev” ostane ujetih na ravni ega, na ta način pa ne naredijo nič drugega, kot da prevzamejo nove identifikacije, ki so večinoma še hujše, kot one prejšnje. Samo je odvisno, iz katerega prostora v sebi to govoriš: ali iz prostora izkušnje ali iz prostora razočaranja nad življenjem, ljudmi in vesoljem nasploh.

AVATAR wrote: Mislim, da ta duhovnost omejuje tvoj svobodni duh, ker se zapletaš v razne filozofske stereotipe…Da človek živi svoj stil življenja…ne potrebuje nobenega kokodakanja…in svet je kajšen pač je.

Jaz sem svojega duha omejila pred leti, ko sem po vrnitvi v Slovenijo čez čas začutila, da moram nekam pripadat, da moram bit sprejeta. Pristala sem na določene izbire v življenju, zaradi katerih sem postajala iz dneva v dan bolj nesrečna, samo nisem vedela, kaj se dogaja. Na srečo sem našla “duhovnost”, ampak je moj svobodni duh kmalu ni več mogel prebavljat takšne, kot jo predstavlja večina duhovnežev, in sem zato začela hodit po svojih poteh, se samoopazovat in gradit na podlagi notranje izkušnje, odvrgla vse knjige in več ali manj vse duhovne stereotipe, ker mi niso sedli, in počasi, zelo počasi se je začel obujati moj duh. In lahko samo rečem, da sem neizmerno hvaležna zato, da počasi, počasi postajam to, kar sem.

Daigu2010-07-22 13:52:51

Lepo je če deliš