Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
matr je dobr tale šport….kuker srfanje po forumu…….hahahaha…….kere hude egojebe, kuker hude, mislem svojo, k se skoz krohotam, sej vem, tole je že verjetn mal tu mač, bom v bližnji prihodnosti stopila do kakšnega bioenergetika, sm slišala za eno novo zvrst bioterapije in sicer rezoterapija, bom poročala……….hahahaha…….sej, to je pa res fajn, da ima vsak svojo egojebo ane….. je bol zanimivo…….hahahahaha…….še tanajbolj fajn pa je, da se je člouk sploh ne zaveda, kuker jst moje, vi se svoje verjetn čist al pa verjetn vsaj boljš, kt jst moje………..hahahahaha……..mi mamo se fajn, če vam prou je al ne…..nam važno je le…….da mamo se fajn……..hahahahahaha………hja, to je pa moja egojeba….kuker fajn se met, pa te stvari…..hahahahaha…..pa krohotanje…….hahahaha…..pa žlobudranje…..hahahaha…..pa pesmce pet…..hahahahaha…..pa seveda nebulizirati………svaka kaka teli znanosti nebulizm…..hahahahaha……pa sm prebrala na forumu Osho in dobila čisto asociacijo na Oshota, kuker, da mu večina “duhovnežev ” nekako ne priznava duhovnost oziroma ” razsvetljenja”, ker je bil baje fulll bogat, pa te stvari, kuker bi mogu bit skromen, pa te zadeve…….pač, men se zdi, da je bil tud zlo produktiven, je velik knjig napisu……fulll učencev, pa ašrami, pa te zadeve….pa glede na njegovo bogastvo, se mi zdi, da je bila njegova” praznina” ena najboljših…….hahahahaha….če že primerjam…hahahahaha…sej povsod piše, da je bil zadovoljen, energetski, sploh je oddajal ne samo karizmo pa tud da best energijo, notranji mir, modrost… tk sm prebrala…….pa še duhovnost se mu je materializirala in to naddober, baje je imel celo kolekcijo rolsijev kuker avtoti pa te zadeve……hahahahaha……men se zdi, da ma po teh merilih Osho prvo mesto, sm slišala, da je bil pravi uživač………….hahahahaha……hja, sej za Jezusa sm tud slišala, da je bil zadovoljen, srečn, pa še po vodi je hodu……torej……no, ja knjig lih ni nč napisu……ampak je pa okol njega velik napisanga…….hahahaha……sej, marbit pa sploh pisat ni znal……ne vem……hahahahaha………ma, ja sej ni lih nujno, da vse vem……hahahaha……….bravo Osho, zaenkrat vodiš v materializaciji duhovnosti…..hahahahahaha………tk, da mislem, da bodo verjetno Oshotove knjige ljudje še bolj radi brali, sej, kdo si pa ne želi obilja…aja, Osho je že umrl…..hahahaha…..vsi bomo umrli….hahahaha…..no, ja obilje v občutkih, v polnosti v zaupanju, sreči, radosti….. in ne v materialnosti,, ampak, če se pa materialnost na zunaj ne kaže na način, ki je nam domač in ga pričakujemo, pol pa to ni uredu…..pa tud, če je človek srečn, zadovoljen in to izžareva, nima nobenih znamenj notranje ali zunanje borbe za svoj obstoj…..hahahahahahaha……..to ni uredu, borba mora bit al kva……se strinjam….borba mora bit…….ni kej……in to borba za energijo……hahahahaha……..za svojo energijo………hahahaha…….kamor gre naša pozornost, gre naša energija………to je meni kt norcu presneto jasno…….v pogojenem umu gre v obtoževanje, ali pa v opravičevanje ali pa dokazovanje…….hahahahaha…….ko pa tega ni več…….hahahahaha……je pa notranji mir……hahahaha…..preprosto, kot pasulj, seveda v nebulističnem stanju, se pravi nebullističen notranji mir, kuker nebulističen pogojeni in nebulističen nepogojeni um…….hahahahaha……pr men je vse firmirano…..hahahaha………..hahahaha……in človek lahko humoristično nebulistično komunicira in je seveda velikokrat čist čudn v svoji komunikaciji……hahahahhaha……..ali pa tudi ne…..hahahahaha…..sej veste norc, kt norc……matr je fajn živet…….prou uživam…….hahahaha…..a mislite, da sm zdej odvisna od užitka…….hahahahaha……tud če……mi bodo že dogodki pokazali, kakor so mi tudi v preteklosti…….hahahahaha………sej nism nč posebnega, če sm nebulista…..hahahhaha…..bilo kuda, nebulizem svuda……..hahahahaha……..dogodki se dogajajo vsak dan in to vsem nam in samo človek sam lahko sebi odkritosrčno in resniceljubno prizna ali je izpolnjen, ali se čuti povezanega, sprejetega, spoštovanega, ali živi z zaupanjem…..pol je pa čist vseeno ali ima tri korenčke, ali pet korenčkov, ali paa celo gredico korenjčkov, marbit trgovino s korenčki, ali pa že grosira, ……….hahahahaha……pr men je namreč lih korenjček iz zemeljce pokukal…..hahhahahaha………pa jih še nism preštela……hahahahaha……po moje jih je “glih prou”…..hahahahahaha……sej veste, to je pač moja nebulistična mantra moje egojebe….GLIH PROU….
slišmo