Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
evo, pr men tud kapljca dežja ni padla….hahahaha…..zgleda, da sm se preselila na zlo sončno stran……..na sončni strani alp……Slovenija, od kod lepote tvoje, pozdravljamo te iz srca in srečni tu smo doma…..Slovenija……..hahahaha…….sej ne vem lih a tole pojejo Avseniki al kdo drug…….ma, ja, sej nism na kvizu za miljon evrov, da morm vse vedet okol te pesemce……hahahahaha……ampak pesmco pa vseeno lohk pojem, ane…….tud pesmca je znanje…….hahahaha…….hja, ampak seveda se čist razumsko strinjam, da samo pesemco pojčkat ni popolno znanje okol te pesemce……namreč tud tele tonske lestvice, pa inštrumenti, ki zraven pašejo, tud to je znanje…..in zdej, če bi šla naprimer na kviz in bi imel pač temo okol slovenske goveje muzke…..hja, pol bi pa mogla res še en kup informacij skonzumirat in jih pač povezat v popolnejše znanje, sam to še ne pomeni, da znam tud igrat na vse te instrumente………no, ja na kvizu tega tudi ne zahtevajo….hahahaha……..izkušnja, ki pa jo bom s tem znanjem doživela, je pa seveda udeležba na kvizu…….hahahahaha…….zdej pa, če je mene strah pred nastopom na kvizu in mi vse zablokira, pol ni krivo moje znanje, ker znam……..ampak je krivda v mojem strahu……se pravi, da je čist brez veze, da si še naprej nabiram znanje okol slovenske goveje muzke…..znanja imam dost…..ampak morm pač delat na svojem strahu………..hja, zdej mam pa tud en kup tehnik na voljo…..pa se lohk odločm………in, če sm čist poštena z vso pogojenostjo…..hahahaha…..bi si bi verjetno izbrala tehniko, kjer bi jst lohk doživljala stanja brez strahu………hahahahaha……pošten povedan……..hahahaha……in se seveda naučim hoditi v željena stanja, kjer jst nč strahu ne čutm, ko sm na kvizu……in seveda sm tud naprimer s pomočjo tehnike kviz spelala…….hahahaha……….ampak naprimer teh stanj, kjer je mene strah je kar neki……….tk, da lohk pol dneva živim v eni realnosti, pol dneva pa v drugi…….no, ja tud fajn…….sej itak pravjo, da je vse iluzija…….hahahaha…….lohk pa mene začne resnično zanimati zakaj vraga čutm tak strah……od kje izvira……….sej koneckoncev je to moj strah……..sej ga torej jst sama napajam z vso svojo osebnostjo, razumsko nočm strahu, ampak strah je……….kako naj se prepričam, da ga ne bom več čutila……hahahahha………..fora je, da se ne morm prepričat……..njet, to pr men kot norcu ne dela…. …..hahahaha……..marbit sm bl kratkega razuma…..hahahaha……kva pa vem…….vendar sm pa ugotovila naprimer, da imam en kup prepričanj……..hahahaha………en kup prepričanj o sama sebi in o svetu okol sebe…..hahahahaha…….in jst ne bi bla norc, če ne bi šla ta prepričanja skrbno rekapitulirat……….v konkretnem primeru naprimer, da me je strah, da ne bom vse pozabila, kuker znanja za kviz…..pa, da se bom dober obnašala…..pa, da ne bom preveč krilila z rokami, pa kva bojo pa drugi rekel, če ne bom lih vse znala…..hahahaha……pa še sram sm odkrila…….hahahaha…..en kup enih blablabla okol tega straha pred kvizom……hahahaha………….tk, da jst bi poleg kakršnikoli tehnike za naprimer “strah pred nastopom” enostavno hotla vedet in priti do spoznanja, zakaj prouzaprou tale moj strah in od kje se napaja, to bi mi bila namera,…….pol je pa men vseeno ali zdej namero delimo na globjo, sredno in višjo…..torej bi tehniko izvajala z vso pozornostjo in spet z vso pozornostjo opravljala svoje delo al karkoli že delam, ko pač ne delam tehnike…….hahahaha……pozornost meni pomeni, da sm v dogodkih pozorna na svoja stanja, naprimer, ali zdej čutm olajšanje in seveda je pozornost z okolico v sočasju…….se pravi jst sm v dogodku in seveda se koncentriram na delo, pa vendar imam pozornost na te spremebe mojega občutja ali počutja v povezavi z okolico……tk, da po domače povedano,naprimer zaradi koncentracije na moje delo, sploh ne bi videla človeka, ki je prišel mimo, vendar bi ga pa čutila , nebi me pa niti zmotil niti motil…….pozornost ni statična…….pozornost je dinamika, pozornost je gibka in največja bedarija za mene kot norca je, da človek zasidra pozornost…….hahahaha……..no, ja, sej vem tole zasidranje pozornosti, se je v bistvu sam men dogajala v mojmu lajfu…..vam se gotov ne……hahahahahaha……
Tk, da tele tehnike so meni vse ql…..prouzaprou čist da best…….zdijo se mi tud učinkovite, sem se jih kar nekaj tud sama šla……sam, da smm se na svoji koži naučila, da je tehnike treba presežt, drgač je človek spet v odvisnosti……..hahhahaha……pač norc, kt norc……a kako presežt…..hahahaha…….s pozornostjo…….in veliko mero odkritosrčnosti in resnicoljubnosti do sebe v vsakem momentu lajfa, ne samo v neki tehniki…..no, ja vsak po svoje……..in to je men da best…..to je v bistvu sploh men point lajfa, kuker vsak po svoje……..vsi smo ljudje, vsi bi radi čutili enost z vsem kar nas obdaja…..in vsak po svoje hodi po tej poti….in ta pot je človekova osebna zgovdovina, ki pa je čist logično prklopljena na kolektivno……sej drgač za moje pojme sploh ne more bit…….hahahahaha…….svojo osebno zgodovino pa vsak tanrbolj sam pozna……….
Carlitos je tole izjavu na eni izmed svojih delavnic……”””””Če ti tvoje prepričanje nekaj vzame, se pazi, bodi pozorn, vse, kar ne osvobaja, te zasužnjuje…””””…hahahahaha……
slišmo