Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

strelka wrote:
Zdej gre pa meni tudi na smehBig smile..sam še tole manjka …Big smile
http://fs-server.uni-mb.si/si/inst/itm/lm/GRADIVA_UC/Realna_zgradba/4_2_1_praznina.html

pa bo vse na kupu…razumsko pa ne razumsko …Big smile

Tkole , se mi je zdelo da tole tuki prlepim …v vice ne morem …ker se ne bo nihče smejal …tuki se pa lahko krohotamBig smile..samo jaz ..ker drugim itak ni smešno…

drugače pa Rez …sem prebrala tisto zgoraj…ko govoriš o nevihti pa toči …
Vse tko …samo veš ko ti pa enkrat odnese grušt s hiše,lomi drevesa okrog , slišiš poke ko se vse podira, da o strahu sploh ne govorim ……ko sploh ne pričakuješ, ker takrat še niso govorili pri vremenskih napovodh o možnih neurjih, pa vidiš tiste težke megle ko jih samo zabije v tla ….te čist preseneti…tist ni prav prijetno …
Sem to doživela…zato lahko to povem …Smile
Takrat se zavedaš …naše nemoči ….se lahko sam predaš in zaupaš… molišSmile , dugega ne moreš …

bravo Strelka…….točn to je tista ponižnost, ki pač ne obstaja v prevodu v slovarju slovenskega knjižnega jezika……točn takrat, ko sm točn to doživela, sm se zavedala svoje majčkenosti, pa hkrati sm bla v istem momentu polna obilja v občutkih sprejemanja situacije in sm se počutila nadvarno….. čeprou nism mela nobene kontrole……življenje pač prihaja iz življenja in življenje je preprosto dinamika in sprejemaje situacije, al pa bi mogla v tistem trenutku, ko je vse okol mene pokalo in se lomilo delat mogoče kakšno tehniko za drgačne željene situacije, al kva……..preprosto sm sprejemala situacijo tako kot je in seveda v istem trenutku delovala……….in takih vremenskih nesreč se bo vse več dogajalao……hahahaha…nism vedeževlka, ampak to nam obetajo pač naši znanstveni vremenarji……hahahahahha……jst pa kot nebulističn norc vsem nam skupaj priporočam……..bilo kuda……..spreejemanje vremenskih situacij svuda……..al pa bilo kuda, sprejemanje življenskih situacij svuda……….hahahhahahha……..sej veš, draga Strelka, norc, kt, norc…..kuker v smislu napovedana nevihta odpade, ker nam je oblak spizdu……..hahahahahhaahahha………ajd, fajn bod…….ClapHugSmile.

Lepo je če deliš