Dobri filmi
- This topic has 7 odgovorov, 7 glasov, and was last updated 12 years, 9 months nazaj by .
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Dobri filmi
Ok, zelo “neinovativen” naslov teme, , v kateri lahko delimo ideje za ogled filmov (jaz jih recimo gledam med likanjem in ga tako naredim znosnega::)))
Meni je bil strašno všeč tudi film Crash, ki tudi postavlja zanimive dileme o tem, kaj je prav in kaj ne. Pa ful simpatičen mi je bil film Henry Poole is here, ki govori o upanju. Psihološko zanimiv mi je bil tudi Collateral (tom cruise). zadnjič pa sem gledala na tv slovenija še dva super filmčka oba pozitivna in zeloo simpatična (z malo sredstvi ogromno povedanega) in sicer : povratne steklenice (vratne lahve) in bands visit (menda izraelski, orignalnega naslova ne vem.
Ker je ravno ena taka tema na forumu – toplo priporočam film MATI IN HČI (Mother and Child). Film, ki nam zelo nazorno razkriva posledice v povezavi z vzroki življenjskih težav. Toliko o tem, in seveda dobri stari MATRIKS – večkrat gledan, pa ob vsakem ponovnem ogledu dobim zopet spet kak aha efekt…
Tema je sicer “dobri filmi”, sam bom mal pošinfal. Zdele sem imel TV vključeno “kar tako” in na sporedu je bil en western z Jamesom Stewartom. Matr, sem mislil, da je John Wayne najbolj dosadan igralec westernov, pa je J. Stewart še bolj obupen.