Dobri filmi

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Dobri filmi

Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Avtor
    Prispevki
    Amedea
    Član

Ok, zelo “neinovativen” naslov teme, , v kateri lahko delimo ideje za ogled filmov (jaz jih recimo gledam med likanjem in ga tako naredim znosnega::)))

(Ne bom pa pisala slovenskih prevodov naslovov filmov, ker .. ma ne, ne bom komentirala..Confused )

Torej, nocoj sem gledala film:

Zanimiva tematika in pogled na človeka kot “rezervni del”, še posebno, če vidiš, s čim se v bližnji prihodnosti ukvarja Ministrstvo za prehrano…

Filmi, ki so mi bili tudi všeč v zadnjem času:

Kakšna je resnična moč Besede…

O tem, kdaj je pravica “pravična” in kdaj ne… res mešani občutki na koncu.

Film o tem, kako se naredi tisto, kar je pač treba narediti.

Zanimiv pogled z druge strani. “Vizualni stik nebes in zemlje”.

Dobro, ok, kopija filma Love Actually, samo manjka angleški humor .. ma mi je bila kar všeč. Za romantike.

Glavni junak “zdravi” pri drugih stvari, ki jih v bistvu sploh še ni predelal pri sebi. Zanimivo…

Če imate tudi vi priljubljene filme oz. filme, ki so vam bili všeč, jih prosim kar napišite v to temo, ker se mi spet nabira en kup za likanje in rabim kakšne ideje:)).

Lahko noč,

M.
    Lepo je če deliš
    enya
    Član

Meni je bil strašno všeč tudi film Crash, ki tudi postavlja zanimive dileme o tem, kaj je prav in kaj ne. Pa ful simpatičen mi je bil film Henry Poole is here, ki govori o upanju. Psihološko zanimiv mi je bil tudi Collateral (tom cruise). zadnjič pa sem gledala na tv slovenija še dva super filmčka oba pozitivna in zeloo simpatična (z malo sredstvi ogromno povedanega) in sicer : povratne steklenice (vratne lahve) in bands visit (menda izraelski, orignalnega naslova ne vem.

Lepo je če deliš
    Bernardka
    Član

Zelena milja – Tom Hanks

Lepo je če deliš
    Katka
    Član

Vonj po zenski

Jej, moli, ljubi…
    Lepo je če deliš
    Bernardka
    Član

Ker je ravno ena taka tema na forumu – toplo priporočam film MATI IN HČI (Mother and Child). Film, ki nam zelo nazorno razkriva posledice v povezavi z vzroki življenjskih težav. Toliko o tem, in seveda dobri stari MATRIKS – večkrat gledan, pa ob vsakem ponovnem ogledu dobim zopet spet kak aha efekt…

Lepo je če deliš
    Bojana
    Član

Bernardka wrote: Zelena milja – Tom Hanks

Vsekakor! Trikrat sem ga gledala, pa še ga bom.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Tema je sicer “dobri filmi”, sam bom mal pošinfal. Zdele sem imel TV vključeno “kar tako” in na sporedu je bil en western z Jamesom Stewartom. Matr, sem mislil, da je John Wayne najbolj dosadan igralec westernov, pa je J. Stewart še bolj obupen.

Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.