Reply To: Veganstvo, vegetarijanstvo,..
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › Veganstvo, vegetarijanstvo,.. › Reply To: Veganstvo, vegetarijanstvo,..
14. 7. 2010 ob 13:28
Anonimnež
Nedejavno
Bravo Amedea…čestitke… omenila si točno tisto na kar sem ciljal s tistim vprašanjem…
Sicer pa jaz razdelim vzroke samo na tri glavne smeri zakaj nekdo neha jest meso:
-človečku se živali smilijo
-kao duhovna rast
-zdravje
Seveda potem pod vsako spada lahko velik stvari, ampak to naj se vsak sam poglablja…men se ne da…pri prehodu na veganstvo so pa tud lahko podobni vzroki…
Ne vem pa zakaj naj bi telo rabil več vode…jaz pač nisem dobil tega feelinga…tudi samo s spremembo hrane lahko pride do malih sprememb, ampak malih…če pa se vključi še neke energetske dejavnike zna bit pa mal večji napredek…ampak ponavadi je bolje, če se gre v obratni smeri…da telo sam pove kaj mu paše in kaj ne…
Posta pa ne bi metal sem…taprav post je zame brez hrane in pijače…mal bolj mila varianta pa je da se lahko spije vsaj 0.5 litra tekočine…Tam se pa zna marsikaj dogajat, zlasti z umom…probal milo varianto samo enkrat pred leti poleti, je bilo prav hudo…telo je govoril da kljub vročini lahko zdrži, um pa da ne…je bil totalni konflikt med fizisom in umom…se pa ne sme na to takoj iti, ampak mora biti par dni prej energetska priprava pa še ostale stvari…sem celo zdržal dan in pol, popil sem pa samo 3dcl…dost da sem dobil neko potrditev…ampak pustmo detajle…