brezžični zvočniki
- This topic has 2 odgovora, 2 glasova, and was last updated 14 years, 5 months nazaj by .
Prikaz 1 prispevka (od skupno 3)
Prikaz 1 prispevka (od skupno 3)
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › brezžični zvočniki
Ima kdo izkušnje z brezžičnimi zvočniki? Na netu sem videl ponudnike, ki za cca 140 Eur ponujajo brezžične zvočnike moči 7w, pa tudi 35W in tu nekaj ne more biti v redu. Popolnoma jasno mi je, da se ne morejo primerjati z zvočniki na kabel, a vseeno me zanima, ali za ta denar “dobiš” zgolj bolj ali manj računalniški sound, ali kaj kvalitetnejšega?
Daigu wrote: Edina prednost je, da se znebis kablovja. Sprijazniti pa se bos moral s tem, da bodo bolj ali manj vedno prisotne motnje postale del tvoje glasbene izkusnje (gibanje oseb v prostoru, mobilnik, mikrovalovna). Na tvojem mestu bi kable obdrzal.
Ah, saj ne gre za to, da bi se afnal in pač ne bi žežel gledati kablov. S sinom sva zunaj naredila pokrito teraso, v katero sem pod zemljo (skrito) potegnil 220 V, pozabil pa sem na kablažo za zvočnike. Sicer štikle zloudam na računalnik, ki je priključen na CD plajer in če bi hotel na terasi poslušati zloudano musko iz računalnika, je varianta sam prek brezžičnih zvočnikov, al pa če kable potegnem po luftu, kar bi bilo pač grdo kt veper (potem, ko je 2 uri ležal v dreku),