Reply To: Veganstvo, vegetarijanstvo,..

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Veganstvo, vegetarijanstvo,.. Reply To: Veganstvo, vegetarijanstvo,..

Anonimnež
Nedejavno

Jaz bi se bolj vprašal kaj naj bi bil vzrok za tako odločitev Question

Hm, družabni vidik…jaz ne vidim tolk problemom s hrano kot s trdno voljo da se kao ne prekršiš…Ko se okolica enkrat navadi na tvoj slog, potem ni več problemov…Sicer pa vsi ta boljši gostinci ponujajo tudi vegi varianto…zaplete se lahko samo če črtaš iz jedilnika tudi mleko in mlečne izdelke zlasti sir…potem se pa ponudba v lokalih res zmanjša na minimum…in če črtaš še določeno junk food potem včasih res ni izbire…na kratko povedan o veganstvu je dost informacij na netu…Wink

Problemčki se lahko pojavijo na raznih piknikih, praznikih, rojstnih dnevih, službenih proslavah, itd….sicer pa če ješ kuhano hrano poztem to še ni tak problem…vsaj ne za moje pojme…večji bi bil če bi bila tudi presnojedec…sirček ipd. zadevce pač zamenjaš za tofu…kar tudi uporabljajo kot kao nadomestek…Skratka če ti telo zdrži te zadevce potem ni panike, če je pa to samo umska odločitev zna pa biti problem…takih sprememb se nikoli ne sme delat na silo…Če človeček ni tudi energetsko in psihično pripravljen se lahko komot zlomi…največji problem take prehrane je pomanjkanje vitamina B12…če si sposobna določene zadevce pridobit iz “prane” potem ne vidim problemov, drugače je pa mal vredno razmisleka…Probaj pa boš vidla…Tongue
Lepo je če deliš