Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

strelka
Participant

Praznina ..ne Rez ..strelka poje bolj bilo kuda kiki (bonbon) svuda…LOLLOL
http://www.kiki.com.hr/nauci-kikijevski/ LOLLOLLOLLOL

Nisem še prišla do tiste točke …lenoba me daje …po moje …je žrtev-daritev prevelika disciplina Embarrassed..vztrajnost bi se še najdla…
sem pa naredila prvo vajo ..eto …sam sem bila pred časom …v tretji vaji se mi zdi je bilo opisano , da je da dihaš tako ..pa se koncentriraš al kako že v en del telesa …( ej ne se smejat ..ker vidiš tud to ne vem čist dobro..Big smile.)…skratka to sem jaz naredila že v prvem poskusu , ko tretje vaje še vidla nisemConfused….pa sem se po občutku tud mal čuden počutla LOL.
no kasenje preberem ..da je treba postopoma…čeprav nisem sploh vedla da preskakujem.
ne , ne ni mi bilo nič slabo al kaj podobnega ..ampak enkrat težka ko hlod …drugič pa kot da sem se mal dvignila…
glede kaj se mi je v glavi dogajalo …to pa ne vemBig smile..nič pretersljivega …sam čutla sem mal bolečino tam kjer me ponavadi boliSmile..pa čez dan mine.

sicer pa to je prva vaja ….zdej sem pa na počitnicah….LOL…za nedoločen čas..zgleda tkoTongue

Ker veš, če ni to en cilj ……ampak bolj firbec ..kaj je to za eno čudo…potem je tud rezultat ..bolj vse tko …hojladrija…Smile
tko da …ne vem Rez …Smile

ja zdej pa bo …Ole bodo zmagal…majo pa tud Nizozemci velike šanse ..50:50WinkBig smile

strelka2010-07-08 17:48:10

Lepo je če deliš