Reply To: Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!!

Forum Duhovnost Forumi Zdrava prehrana Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!! Reply To: Obsevana oziroma radioaktivna hrana je povsod !!!

Napsha
Član

Sej mors bit cisto mrtvilo v seb, da te tole vsaj mal ne zaboli. Za moje pojme je situacija odsev nasega odnosa do Zemlje in do nas samih. Pohlep in pohlep. Police so nabutano polne z izdelki in pridelki iz celga sveta, velik vec kot lohk sploh ponucamo, pol se pa stran mece cele gore. Enkrat sem nekje brala, da se za razne diete porabi tolk denarja, da bi s tem lahko nahranili vse predele, kjer je pomankanje.

Sama sem odrascala v majhni slovenski vasici in men je blo skoz neki najbolj normalnega, da smo skoz imeli domaco zelenjavo in sadje, ce kej ni doma zrastl, so pa ze tete hodile s kosarami, al pa smo kupili od kmetov na vasi. Zdej pa zivim sredi naguzvanega mesta in placujem takoimenovano biolosko pridelano hrano drago, drago. Naziv bioloska, ekoloska hrana, je postal kot znamka za dober avto, znamka za cunje, cevlje….Zelo popularno in se mi zdi, da spet gre v smer, ko je prioriteta zasluzek. Ljudje se na veliko odlocajo za razne smeri prehranjevanja, npr. veganstvo in makrobiotiki, surova prehrana…., pol pa spet beres, da na drugi strani sveta na veliko unicujejo gozdove, za pridelavo npr. soje….

Moj mnenje je, da bi morali predvsem zdraviti svoj odnos do Zemlje, sebe, celote, s tem se pa samo od sebe uravnava tudi to, da cutis kaj in koliko zares potrebujes za kvalitetno zivljenje….

Lepo je če deliš