Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

hahahahaha….sej vem, da nism resna……kuker kar mal manjkam, pa te stvari…….hahahahaha….evo, sem si zdej še terasci orihtala……rožce, pa kamne, pa te zadeve…….sem čist v terasah in v vrtu……sem pač posjala neki zelenjave, neki že raste……prou uživam……hahahaha……..in to čist brez odvisnosti od užitkov……..hahahaha……užitek je živeti prou vsak moment, užitek je živeti življenje…….hja, sem pač še vedno norc…..no, ja marbit glih ne čist navaden……hahahaha……a kuker, da sem spet neki posebnega……..hahahaha…….nenenenene……nč posebnega, sej se mi zdi, da takih navadnih al pa nenavadnih, sej je vseeno, nebulističnih norcev hodi kar velik po svetu……..bilo kuda pri svakome nebuloze igraju svuda…….hahahahaha……

Ja, Strelka, jst jo haram po naravi že nekako dobrih šest let, toliko je namreč star moj pesjanar in prigode z gozdnimi živalmi so res krasne……le, da kakšne tri leta narave sploh nisem preveč opazovala, sem se sam sprehajala in me je pomirjala……. sem in tja sem tud naletela na kakšno žival, v bistvu so me psi opozorili nanjo, hja, tud medveda sem že srečala na ene dvajset metrov……..hahahaha………danes pa zagledam gozdno žival velikokrat prej, kot pesjanar…….hahahaha….ga velikokrat čist scat pelem…..hahaha………

Jst sem mela vedno rada ljudi…..hahahaha…..pa še zdej……ljudje smo da best……ljudje imamo um ….hahahahaa…….sam, da se men kot norcu zdi, da nas tale naš um mal jebe…..no, ja velik…….hahahahahaha……bom kar za sebe govorila, mene je moj um v preteklosti čist zjebal, kuker desetletja sem živela v svojem namišljenem svetu……haahahaha…….in kakšen je bil moj svet……..hja, po domače rečeno bila sem deloholik, rada sem pomagala frendom, nekako so se lahko zanesli na mene, seveda so me mogli tud poslušati….hahahaha…….živeli sva s hčerko večinoma sami in vedno sem govorila, da sama vse delam in ustvarjam, pa rada sem ga žurala….hahahaha…..službe, ki sem jih opravljala so bile vedno z ljudmi, ker pa sem bila zelo energetska so ljudje bili zelo radi v moji družbi…….bila sem pač limanica za ljudi in uživala v svoji glavni besedi….hahahaha…..pa še jajca sem imela, pa tud humorist sem bla, pa iznajdliva……hahahaha……res hud ego……hahahaha…….. se strinjam z Carlosom Castanjedo, k je napisu, da obstajajo na svetu dve sorte ljudi, guni ki imajo velik energije in guni, ki je imajo manj……..bravo Carlitos……sam vsi pa živimo v našem pogojenem umu……se pravi v zmaterializiranem egotu, ki se hrani z eksistenčnem strahom…….živimo v času kjer se veliko govori o duhovnosti in se potem tud primerja, kuker ti si duhoven, k hodiš na jogo, al pa ješ sam zelenjavco, pa nakladaš o ljubezni, ki naj bi prišla, pa vsej tej beli svetlobi, pa te stvari, pa seveda bereš duhovne knjige, greš na delavnice, pa tk naprej………hmmm……..sej, če tko pogledaš, se res fullll velik govori o duhovnosti in seveda imajo ljudje itak podobna mnenja, sej ne gre drugače, sej delujemo s pogojenim umom……kuker, da je duhovnost neki, kar se da naučiti, kao kot frizerstvo al pa avtomehanstvo, al pa medicina, al pa psihologija, al pa matematika…….se pravi, da se koncentriraš na nek tekst in se ga naučiš al pa se koncentriraš, al pa povežeš na neke energije in svetlobo in evo smo že brez odvisnosti in vzorcev…..hahahaha……hja, po moje tko glih ne laufa…….hahahaha…….je pa dobra fora……..hahahaha…….sam, če bi tko laufal, bi bli že vsi razsvetlejni……hahahahaha…….bi naši zdej živeči mojstri že vse razvestlili, sej se sam skoncentrirajo na belo svetlobo, pa je………..hahahaha……..tkole bom rekla……jst verjamem v evolucijo zavesti in verjamem, da smo v času, kjer se dogajajo kvantni preskoki v zavesti človeka in verjamem, da bo prišlo do množičnega kvantnega preskoka v zavesti človeka…….kar v mojem jeziku pomeni, da noben človek ne bo več obtoževal ali se opravičeval, temveč bomo soustvarjali, ne bo nas več vodil eksistenčni strah, ampak bomo živeli svobodno…….frekvenca zavesti bo druga……..ne bo več pogojenosti……….in tako bomo prevzeli odgovornost in s tem pridobili svobodo…….smo ravno v pravem galaktičnem času……….bravo mi……..hahahaha……sej drugače se res ne bi tolk govoril o duhovnosti…….hahahahaha…….smo res v pravem času sprememb……jupiiiii…..

Sem se pa iz svojega primera naučila, da ljudje, ki imamo več energije, se tud hitreje skurimo v tem našem pogojenem svetu………hahahaha……pa nč hudga……jst sem svojo depro in prekurjenost obrnila v spoznavanje samega sebe, svojih odvisnosti, svojih vedenjskih vzorcev……in tako sproščala energijo nizkih frekvenc….in s tem posledično so tudi frekvence lajfa višje, je radost in dogodki so temu primerni, pa je čist vseeno, kakšno situacijo ima človek v življenju………hahahaha……lahko bi se pa recimo “”””natrenirala, da se ne obremenjujem in, da se zaprem do neke mere “”””” kuker pravi naša Strelka v enem podforumu in seveda se potem učiš uveljaviti svoj lastni jaz…….hahaahahaha……….kere hude………te so res hude…….vsaj za mene, jst sm en norc…….kakšen”jaz”…..?????’ polodprti, polzaprti, neobremenjen, polobremenjen, naučen, priučen, polenergetski, brezenergetski…….matr kakšen “jaz”…???????????…….in mi kao neki duhovni človeki ta “jaz” itak skoz teptamo, da je zgleda ta “jaz” nekaj strašnega in grdega…….hahahaha……..hja, vsak ima svojo realnost, al pa svojo iluzijo……..hahahahaha……..za mene ni nč strašnega in nč grdega in jst sebe čist nč ne teptam…….sem si pa v svoji zgoščenki spreminjanja priznavala svoje odvisnosti in svoje vedenjske vzorce in jih skozi svoje razumevanje določenih tehnik tudi sprostila in tako sem luščila svojo pogojenost…….seveda z vso resnicoljubnostjo in odkritosrčnostjo, se pravi s totalno odprtostjo do sebe in tako posledično do drugih…..ter z vso trmo, kar sem jo premogla…..trma je delala za mene……hahahahaha……men se ni treba nč zapirat…….hahahahaha…….že prej sem imela rada ljudi in sem samo delovala odprto……..hahahaha…….danes sem odprta………in mi prouzaprou nobeden ne najeda………njet……..ne vem, zakaj bi mi……..hahahahaha…….pa tud nč se mi ni treba natrenirat za kakšno delovanje med ljudmi al pa z ljudmi…….hahahahaha……..ko enkrat spoznaš sebe, svojo pogojenost, svoja obtoževanja, svoja opravičevanja in ne bluziš po astralu z vzrokom in posledico, kuker, da si vpet v igro in je to pol stil tvojga lajfa…..hahahahahah…….ko se samospoznavamo pač širimo zavest o samem sebi in s tem posledično se nam tudi zvišuje frekvenca in človeku se na določeni frekvenci pač odprejo določene zaznave, kar je logično……..in zdej, če se človek pač zadržuje pri teh zaznavah in misli, da je to pač višek duhovnosti, kuker zaznava nekih energij……..hja, kva čem rečt……tudi ureduuuu…….sam vse se dogaja v zavesti človeka in, če človeku pomeni duhovnost priti v neko stanje, kjer bo upravljal z energijo…….hahahahaha……tk, za moje pojme tud ne gre……hahahaha……..ja, seveda, vse gre, sam ne dolgi rok…….hahahaha……..

hahahaha……bom kar nehala za dons……..vsem prou lepe pozdrave od visoko duhovno razvitega nebulističnega norca, kuker od mene rezine………..hahahaha…….pa moj tovariš tudi….hov…..hov…..hov

slišmoFlower

Lepo je če deliš