Reply To: Zrcalce, zrcalce na steni povej
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Zrcalce, zrcalce na steni povej › Reply To: Zrcalce, zrcalce na steni povej
Ljubica draga ….kdo pa lapa o ljubezni non stop ..ti …
torej jo ti prav presneto potrebuješ ….evo Zofka en objem.
v tvoji glavici je zraslo nekaj …ena predstava o Strelki ..a ne.
reši jo sama..ker mene tale Zofka čist nič ne zanima …ker vedno vtika nosek tja …kjer jo nič ne briga.
eto pa maš spet nekaj za glodat ..Strelkin obrambni mehanizem …joj…zakaj presneto ne sprejema ljubezni ..ki ji tako vtepam v glavo…da ljubezen premaga vse ovire …
jao Zofka ..nič ni narobe z ljubeznijo …prav nič…
želiš izkušnjo:::
sem ti jo -izkušnjo..pa si me označala ..za sebičneža ……sicer ne direktno ampak tisto je bila moja izkušnja .. resnična …
Jaz ne vem kolko ti delaš z ljudmi ..jaz sem veliko …in izkušnje so me naučile ..da te takšni in drugačni ljudje …ki so obremenjeni sami sabo in jim manjka energije ..te požrejo. Dobesedno …pa ti le pošiljaj ljubezen tja nekam to kar srka …
In da je najboljša metoda to …da se ne obremenjuješ …in natreniraš …zapreš do neke mere…posebej ko imaš opravka z veliko ljudmi…različnih.
Zdaj če so bila to zracala ok vidiš maš zrcala …naučit sem se mogla da tuje probleme ne vlačim nase.
In da se moram naučit tud uveljaviti svoj Jaz …ki ga vi kao visoko duhovni itak skoz teptate, da je to nekaj strašnega …. in grdega in da ni duhovnega napredka ….
to je bila vsa poanta mojih postov tukaj ..kaj pa si ti zdaj skombinirala ja Bog ti pomagaj….
tko no Zofi to je bil zdaj zadnji post tukaj …oz replika nate ….
Če pa si kolčkaj občutljiva pa zaznaš marsikaj ….moraš vedet no začutit ..da mi najdaš ..in da zate mojga odgovora ne bo več…
Ajd uživaj počitnice kjer koli že si